Модни цвеће и букети 2018

Када бирамо цвијеће као поклон или наручимо свадбени букет, често желимо да композиција буде не само лијепа, већ и необична, елегантна и незаборавна. Али, нажалост, асортиман већине цвећара је веома оскудан и састоји се од ружа и хризантема, којима никога нећете изненадити. Дакле, морате сами смислити идеје о комбинацији боја и њиховом дизајну. Међутим, да бисмо поштено рекли, вреди напоменути да је у последње време све више и више интернет ресурса који одушевљавају асортиман и приступачну доставу. У неким од њих достава цвећа у Москви је бесплатна. Али вратимо се на тему модерних букета. Који букет изабрати да направи прави утисак?

Цонтент:

  • Најновији трендови у флористици. Какво је цвеће у моди?
  • Модни свадбени букети
  • Модерни рођендански букети

Најновији трендови у флористици. Какво је цвеће у моди?

Оба модна дизајнера и цвјећари препознали су ружичасту као најмодернију боју 2018–2019. Стога, ако желите да будете познати као особа која је упозната са најновијим трендовима, онда одаберите бело-ружичасту схему боја за букет. На примјер, можете направити врло лијепу и слатку композицију вртних или божурних ружа њежне ружичасте нијансе и бијелих анемона. Ако цвеће дате младој девојци, онда можете наручити светлу композицију, на основу које ће бити велики сунцокрети. Играње контрастним бојама је и данас у тренду. Дакле, ваш букет може битиСастоји се од боја апсолутно хетерогених нијанси, које на први поглед изгледају неспојиво.Међутим, генерално, композиција ће изгледати шарено и занимљиво.

Цвет 2018 г.Мода пинк букети, фото

Стилски розе и бели букети са божурима, ружама и анемонима, фото

Светли букетиса сунцокретима за дјевојчице, фотографије

Светли и стилски букети 2018, фотографије

Недавно је бохо стил веома популаран, тако често у букетимакомбиновати "традиционалне" цвеће са пољем.Уистину модеран букет 2018 - 2019 мора бити у складу са неколико правила: прво, мора имати благо рашчупани облик, друго, мора имати дивље цвијеће у свом саставу и треће, мора бити у пастелним бојама.Погледајте фотографије за сличне букете.

Модни разбарушени букети, фото

Модни разбарушени букети, фото

Модни свадбени букети28]

Вјенчана флористика је погодна за опће модне трендове.Невесте сада имају огромну потражњу за композицијама са дрвеним божурама, ружичастим и белим орхидејама, анемонама и дивљим цвећем.Један од трендова у свадбеној флористици су букети који се састоје од једног цвета, на пример, протеа.Они праве зелену, траку, чипку или вучу.Недавно, невесте бирају букете уређене у стилу рустикалног, бохо или цхебби цхиц.Иако није заборављен и класичан.Приликом наручивања модерног вјенчаног букета, важно је запамтити да он одговара укупном стилу украшавања прославе.

Букети в стиле бохо, фото

Модерни рођендански букети

Уз цвијеће за рођендан, ситуација је једноставнија. Цвијеће се бира према Вашем укусу или узимајући у обзир преференције дјевојке или жене за које су намијењене, али дизајн букета може бити необичан. Сада је прихваћено да се цвеће даје не само у букетима, већ иу малим корпама. Такав букет изгледа одлично, а цвеће ће трајати дуже, јер се у корпе ставља специјална цветна спужва која задржава воду.

Оригинални букети за рођендане, слика

Диван поклон - цвеће у корпи, фото

Букети с слаткиши и плодове, фото

Оригинални дизајн букета, фотографија

Идеје за украшавање рођенданског букета могу бити бројне. Композицију можете украсити слаткишима, сушеним цвијећем и бобичастим воћем, егзотичним воћем, луковима, брошама и другим прибором. Главни приступ стварању букета креативности. Многе онлине продавнице већ имају такве необичне букете у свом асортиману. Остаје само да одаберете одговарајућу и договорите испоруку. Неке цветне онлине продавнице достављају цвеће различитим градовима. На пример, достава цвећа је организована у Нижњем Новгороду, а прималац може да живи у Јекатеринбургу. Испорука цвијећа се обавља у релативно кратком времену. Можете бити далеко једни од других, али уз такву погодну опцију, честитајте рођаку или драгој особи која је у њојдругом углу земље.Дајте лијепо цвијеће вољенима, а са њима и незаборавне угодне емоције!

Модни цветови и букети, фото