Најбоља маникура 2019: нове фотографије

У овом прегледу, изгледат ћемо боље у маникиру у различитим стиловима и техникама.Најбољи дизајн мајстора за нокте, који одговарају модним трендовима маникира 2019. године.Ове године се појавило много нових производа - прибора, премаза и материјала за украшавање ноктију.Приликом израде маникира активно се користе различити пигменти, светлуцави прах, мармелада, КОИ рибље ваге, оригинални каменчићи итд.У настојању да направи најбољу маникуру 2019. године, мајстори ове сезоне су дошли до невероватне количине оригиналних цртежа у уметничким и минималистичким стиловима.Али почети ћемо од класика - вољеног од свих универзалних француских маникура.

Најбоља француска маникура 2019

Сада нећете изненадити никога са класичним француским преливом.Ипак, и даље остаје најпопуларнији дизајн, јерВеома је разноврстан и практичан.Једна од главних предности француске маникуре - с њом можете ићи "и на благдан, и на свијет".Такође француски један од најтрајнијих дизајна.Када нокти временом расту, граница између регровн нокта и премаза није јако видљива, што значи да је и француски економичан дизајн.Ово је вероватно најбољи маникир за сваки дан!

У 2019. француски дизајн није претрпио никакве фундаменталне промјене.Приликом израде почели су чешће да користе каменчиће, постављајући их у облику прстена, круница, имитирајући накит.Такође, за дизајн јакне често се користе метализирани премази: трљање или фолија.Тако се добијају дискретни дизајни, али занимљиви дизајни.У квалитетуЛетња и пролећна француска маникура ће изгледати добро “срце”. И даље у моди су геометријски обрасци на ноктима.

Лунарни маникир с гелом за полирање: најбоље фотографије

Ако нисте у стању да нацртате равну полукружну рупу, тада ћете бити спашени романтичним лунарним дизајном у облику обрнутог срца. Можете га нацртати стандардном четком која иде у боцу са гелом за полирање. Изгледа да је овај дизајн веома шармантан. Поготово ако му додате мало фолије или искре. Такође у тренду директног маникира на Месецу, који је савршено комбинован са геометријским узорцима и контрастним линијама.

Нај-идејние дизајнерски идеи из камуфли

Камифубуки је почетком претходне године дигао у зрак онлине заједницу љубитеља маникуре. На почетку су у хаотичном стилу постављали равне украсе. Сада се ситуација мало промијенила. Маникуристи не би били мајстори великим словом, ако не би експериментисали са материјалима. Камифубуки се активно користи за креирање најбољих оригиналних дизајна за јесенске и новогодишње теме. Маникир са волуминозним бобицама направљеним са обојеним камифубуки круговима и транспарентним гелом постао је веома популаран. Исто тако, у новогодишњем маникиру се активно користе разнобојни конфети, из њих се постављају божићне лоптице и вијенци, а затим се пуне истим прозирним гелом како би се Маникуру пружио Камифубуки рељеф.

Бестидеје маникуре са обрасцем

Од нових и свежих идеја узорака на ноктима, одједном се може разликовати неколико праваца.Запањујући цвјетни дизајн у акварел техници с прозирним цвјетовима.Овај маникир се може назвати заиста најбољим међу дизајном са шаблоном.Гледате га и питате се како се то може урадити на ноктима.Цветни цветни маникир изгледа исто магично, као на белим ноктима и црној боји.

Летни тренд 2019. може се назвати дизајном са обрасцем зелених тропских биљака.Дизајн у стилу "ботанике" појавио се прошлог љета и добит ће још већу популарност у надолазећој врућој и драгој сезони.Сочне зеље у комбинацији са готово било којим љетним оделима, изгледа елегантно и релевантно, посебно у комбинацији са црно-белим геометријским узорцима.

Опћенито, тенденција је да се, умјесто цртежа у духу минимализма, до најситнијих детаља баве високо-умјетнички цртежи: крила лептира, слике људи, животиња, инсеката и других.Све ово ће бити невероватно популарно 2019. године.

) Дизајн слова

Новогодишњи маникир у стилу минимализма

Оригинални дизајн са жицом и цртежима у стилу минимализма

​​

Прекрасен инфантилни дизајн

Најбољи маникир "Геометрија"

Црно-бели отисци у стилу геометријемодеран и свеж.Они нису погодни као канцеларијски маникир.сваки дан, али савршено одговара стилској природи са слободним и изванредним размишљањем.Овај дизајн се може назвати најбољим међу геометријским узорцима на ноктима, популарним ове године.Слични цртежи се израђују уз помоћ танке "линер" четке и не тресуће руке.Геометријски маникир ће бити популаран још пар сезона.

Најбољи дизајн са песком

Маникир са песком ове године такође је добио други ветар.Уз помоћ занимљивих комбинација боја пијеска на једном цртежу, ствара се прекрасан геометријски дизајн.

Новост - светлуцави акрилни прах се активно користи за обављање обрнутог геометријског градијента, који је постао веома популаран средином прошле године.Љепота овог дизајна је да изгледа лијепо и "скупо" на дугим и кратким ноктима.

Тренд за вишеслојни дизајн 2019

Занимљиви дизајни могу се створити ако је узорак подијељен у неколико слојева.Једна од опција је креирање шареног градијента на доњем слоју и преклапање са монохроматским слојем гел лака.Друга опција је креирање свјетлосног узорка, на примјер, ружа на црној позадини и преклапање с прозирним обојеним лаком у боји.Најчешће у овој техници цртају руже, астере и друго цвеће са великим пупољцима.

Корак по корак упуте за креирање прве и друге вишеслојне маникуре налазе се на фотографијама корак по корак.

од најљепших дизајнерских опција на мокром може се сматрати имитација текстуре камена на површини нокта.Посебно лепе су слике у боји камења на мокром путу.Раније, да би се створио сличан маникир, мајстори су морали да користе дуготрајне технике маникуре воде, али сада је све постало много лакше.Цртеж се наноси четком на мокри слој лака за гел и након што је раширен, већ је фиксиран у лампи.Друга верзија шаблона у мокром - украс капљица, лагано раширен на мокром слоју гел-лака.

Најбоље идеје за тродимензионални маникир 2019

Некада популарни лептири замењени су бугамакраве и пауци.Изводе се у волуметријској техници и изгледају као да су живе.Обим слике се може дати на различите начине.На пример, за фарбање крила можете користити гел за мачке.Гларе ће створити одређену количину звука користећи тачну локацију сенке и светла.Поред тога, на цртеж се може нанети густи провидни гел који ће створити олакшање.Примери стварања маникира са кукцима приказани су фотографијама корак по корак.

Најбоље опције дизајна са фолијом

Један од модерних дизајна за нокте 2019 је мат или сјајни маникир сацракуелуре фоил.Да би се добила дубина дизајна, додатно можете користити витражни лак, кроз који ће лепотом сијати штампана фолија.Да би се створио такав маникир, користи се фолија за преливање, која се насумце утискује на лепљиви слој и даљепреклопљени врх или витраж. Ипак, могуће је цртати у облику монограма или танких линија помоћу гел боје.

Лучшие маникури с инлаи 2019

И на крају, неколико опција за најбољу маникуру 2019, украшено каменчићима и куглицама. Прозирни каменчићи могу се монтирати на градијент, израђивати узорке од каменчића, надопуњавати обрасце на ноктима са свијетлим шљунком, итд. У специјализованим продавницама постоје разни готови комплети разнобојних каменчића, који су већ постављени у облику неке врсте украса на подлози;

См.

Наил Десигн 2019 с прекрасними светлие цвета

У прољеће 2019. у тренду ће бити њежне нијансе и цртежи цвијећа, направљени у различитим техникама. Једна од најтежих је акварел сликарство ноктију, али вам омогућава да креирате дизајне невероватне лепоте. Пролећне цветове, маникуре са једним великим цветом (ружа, камилица, кала, итд.), Црним и белим цветним орнаментима и несумњивим трендом 2019. године - цветови на искрицама или трљање су популарни. Извршавајући маникир код куће, активно користите палету, помешајте и разблажите гел полирање са врхом како бисте постигли дубину због бројних прелаза боја.