Тајне његе коже око очију

Кожа око очију захтева посебну пажњу и пажљиву бригу. На крају крајева, управо се на овом подручју формирају боре, прије свега, које издајнички издају и присиљавају вас да се одрекнете сјајне шминке. Како се бринути за кожу око очију? Одговор ћете научити из овог чланка.

Креме

У било којој линији производа за негу коже постоје креме дизајниране за кожу око очију. Вјерује се да је најбоље користити алате исте марке, који појачавају и допуњују дјеловање једних других.

Покупите производе за његу коже на очима на основу њених потреба, а не само старосних ограничења. Треба разумети да алат за борбу против дубоких бора неће дати жељени ефекат ако се користи у раној доби. Компоненте које треба да изгладе кожу и учине је еластичнијом и еластичнијом једноставно неће радити.

Скидка за шминкање

Уклањањем шминке за очи, многе жене истежу кожу, што доводи до ране појаве мимичких бора. Скидач шминке треба да вам омогући да брзо уклоните маскару и сенку за очи, а да притом не притискате деликатну кожу и не улажете напор. Препоручује се да одаберете двофазно средство: оне вам омогућују да брзо очистите кожу и истовремено је нахраните. Важно је избегавати производе који садрже алкохол. Алкохол не само да суши кожу, него уништава њену природну липидну баријеру: може изазвати озбиљну иритацију слузнице ока.

Посебне закрпе постају све популарније.за очи.Закрпе су мале тракасте или гел траке импрегниране козметиком.Фластер се наноси на кожу испод очију 20-30 минута.Ефекат процедуре је приметан одмах: кожа је изглађена, постаје еластичнија и блиставија.Закрпе треба наносити два или три пута недељно.Веома често се закрпе примењују пре одговорног догађаја: овај алат вам омогућава да брзо пронађете свеж, одморан изглед.

Уља

Уље, на пример, уље грожђа или уље пшеничне клице, пружа одличан учинак на његу коже око очију.Уља се могу наносити уместо ноћне креме или одстранити шминку са њима.Да би била још ефикаснија, можете додати пар капи течног витамина Е или А.

Брига о кожи око очију треба да буде обавезна дневна процедура.Само под овим условима ваш ће поглед дуго остати млад и блистав.

Съгласно интернет-сајту ввв.ивес-роцхер.уа