Видео - лекција: како направити пјенушави маникир

Велвет маникир је у последње време био веома тражен. Прелепа је и практична (песак је чврсто фиксиран и не љушти дуже време). Често се маникир са песком прави на полирању гела са ефектом "мачјег ока". Осим тога, такав маникир је украшен каменчићима. Изгледа веома луксузно. Али за почетнике да одмах изведу такав дизајн ноктију ће бити прилично тешко. Зато ћемо прво покушати да направимо баршунасти маникир са песком на обичном полирању гела (на пример, узмите сјајно црвену гел нијансу). Хајде да почнемо. Погледајте лекцију о видео снимку и прочитајте инструкције корак по корак у наставку.

Видео: прављење црвено-белог баршунастог маникира са песком

Степ-би-степ упутства: како направити баршун маникир на гел полирању код куће

Изводимо баршунасти маникир са једноставним шаблоном за вежбање.

Шта вам је потребно за дизајн нокта на песку?

  • Стандардни сет: одмашћивач, црвени гел за полирање, основни слој и врх;
  • Акрилни песак (бели);
  • Гел-боја (бела)
  • Танак кист за цртање.

Стварамо баршунасти маникир у фазама:

  1. Правимо маникир са гел-полирањем (основни премаз + гел-полирање у два слоја + завршни премаз). Не заборавите уклонити слој љепила.
  2. Нанесите цртежом четком користећи белу гел-боју. Прилично је вискозна, обрати пажњу на то. Затим сипајте песак на добијени узорак ( ВАЖНО! Немојте сушити гел гел пре наношења песка).Лагано протресите песак са нокта и полимеризујтегел-фарбу у лампи 2 минута.Остаци акрилног песка лагано се протресу са киста.Да бисте добили обимнији маникир, поновите поступак.
  3. Нанесите додатни декор.Покривамо врх са местом на којем ћемо поправити перле или каменчиће, причврстити их и осушити у лампи.Да би украси на ноктима трајали дуже, пратимо све перле дуж контуре са четком умоченом у врх, а затим осушимо маникир у лампи.

Црвено-бели маникир са сомотним песком у готовом облику, погледајте слику испод.

Фото: баршунни маникир с песком на гел лак за почетнике.

У чланку се може наћи још више лекција о видео маникиру: Видео наил десигн.