Видео лекција: радимо летњи ружичасти гел гел за гел

Учење како направити лијепи гел за нокте код куће је лак. Започните лако, на пример, покушајте да направите сопствену маникуру на месецу.Погледајте видео лекцију о примени летње маникуре у меким пастелним бојама.

Дакле, вршимо ружичасти маникир гел лак са узорком у облику руже и перли. Звучи компликовано, али у ствари ова летња маникура је прилично једноставна.

Гледајте видео и ако је нешто нејасно, прочитајте упутства.

Видео лекција: радиш прелепи маникир за летњи месец

Степ-би-степ упутства за извођење летњег ружичастог маникирног гела за маникир с узорком руже и перли

  • Припремите нокте за наношење обојеног гела (нанесемо храпавост пиљењем /полирањем, одмашћујемо површину и прекријемо базом);
  • Затим нанесите два слоја ружичастог гела. Сваки слој се суши у лампи;
  • Пре наношења гела за полирање, боље је да се лепљиви слој уклони течношћу за одмашћивање. Тако се гел лак неће ширити.
  • Узмите танку четку и нацртајте стилизовану ружу малим потезима. Осушимо се у лампи, настали узорак, а затим поново оцртамо ружу са гел лаком, тако да је боја узорка засићена. Поново ћемо полимеризовати лак у лампи.
  • Нацртајте бијеле рупе танком четком. Ако први пут сами радите маникир на месецу, пре него што нацртате линију, означите је малим тачкама, а затим их пажљиво повежите.
  • Затим причврстите перле. Прво, танком четком, повуците линију дуж контуре рупе, а затим дуж ове линијевлажни гел за полирање причврстите перлицама (по могућности тачке, али ако га нема на било који начин при руци, игла или пинцета ће то учинити). Затим сушимо гел гел у лампи тако да се перле фиксирају. ВАЖНО! Да бисте маникир дуже задржали, узмите четку умочену у врх и лагано кружите око ивице перли, затим осушите у лампи и поновите поступак. Тако се перле сигурно фиксирају на нокте.
  • У завршној фази, покријте нокте врхом, добро осушите у лампи и уклоните слој љепила.

Пинк маникир је спреман!

Фото: Розовој летни маникир с гел-лаком с образцем и куглице дома за почетнике