Златна маникура: беспрекоран стил и луксуз (фото)

Златна маникураје хит текуће сезоне. Може се видјети међу славним особама и на разним модним ревијама. Идеално за вечерњи излазак. Он има извесну озбиљност и софистицираност. Различите верзије вам омогућавају да га користите на кратким и дугим ноктима.

Цонтент:

  • Опције Златног маникира
  • Златна маникура: класичне комбинације боја
  • Цасуал Голден Маницуре
  • Златни вечерњи маникир
  • Златна маникура: како то урадити сами?
  • Златна маникура: колекција фотографија

Опције златног маникира

Могућностизлатни маникир (фотографијаможете погледати на нашој веб страници) сет. Чак и класична француска маникура може се урадити лаком за нокте са златном нијансом. У овом случају, врхови су лакирани златом. Али за такав маникир је важно да дужина нокта има најмање просечну дужину. Ако се бојите да ће се полумјесец показати неточним, увијек можете користити посебну шаблону.

Исто такозлатни маникирсе може направити са блистањем. Ова опција је погодна за дјевојке које желе "сјајити" у правом смислу ријечи. Нокти, који се користе у дизајну искрица, увек изгледају свечано. Спарклес долазе у два облика: сјај (велике сјајне честице разних облика) или украсна прашина, што вам омогућава да постигнете 3Д ефекат. Глиттерс се може применити у различитим техникама: на целој плочи нокта или у облику специфичног узорка. Такође уУ новије време, мајстори користе налепнице за блистање.Злато се савршено комбинира са модерним бојама маникира, као што су сива, црна, плава, итд.Једна од опција за украшавање ноктију златом је употреба микроигле или бујона.Прикачени су са врхом.

Златна маникурауз помоћ фолије је светао и необичан начин украшавања ноктију.У овом случају се наноси посебна фолија, која може бити: рељефни, лим, наљепнице и термо-фолија.Идеје за стварање маникира са фолијом могу се сакупити са Интернета.То могу бити хоризонталне пруге, француски или месечев маникир, неки апстрактни узорак и још много тога.

Друго знање у свету маникуре су метални лакови.Иако су се такви лакови користили пре много година, модерни произвођачи нуде производе са побољшаном формулом.Овај маникир изгледа елегантно и сочно.

Ово је нови тип дизајна ноктију, који се састоји од наношења посебног метализираног пигмента на гел лак са лепљивим слојем.Обично се приликом израде ноктију са златом украшава један или два нокта.

Златна маникура: класичне комбинације боја

Комбинација црног и златног је прави луксуз.Такав дизајн ноктију изгледа невероватно и необично.Класично црна боја наглашава посебан шарм и озбиљност златне боје.Након попуњавањацрне и златне маникуре (фотомалоу наставку), можете слободно отићи на забаву с пријатељима или на састанак.Префињено и софистицирано, сигурно ће привући усхићене погледе у ваше руке. Црни и златни маникирмогу се изводити у различитим верзијама.На пример, класична француска маникура изгледа лепа, када су врхови ноктију прекривени црним лаком и уоквирени златом.Или другу опцију - када су сви нокти обојени у црно, а један или више офарбани златним узорцима.

Маникир је црвен са златом и изгледа не мање импресивно и помпезно .Као злато, можете користити сјајило, прашину или премаз.

Маникирје беле боје са златом за строжији стил .Технички изведен као стандардни француски.

Цасуал златна маникура

Цасуал маникура укључује минималну употребу искри и златасхадес.Ако желите да украсите нокте овом бојом, онда је користите само за декорацију, на пример, као образац који може да понови узорак блузе или костима.

Месечна златна маникура

Месец француска маникура

) Вечерњи златни маникир

Вечерњи маникир са златомје прави лет за машту.То вам омогућава да се не ограничавате на било шта.Декорација може бити у складу са декорацијама или заједно.Изводити у различитим техникама користећи уметнички дизајн.

Златна маникура: како то урадити сами?

Златна маникура која се изводи код куће је пуна. Довољно је купити специјалну фолију, лак у боји и безбојни премаз. На фотографији корак по корак упутства о томе како направити маникир са златом користећи фолију.

Златна маникура са фолијом: фотографија корак по корак

Златна маникура са фолијом: фотографија корак по корак

Друга верзија златног маникира са комадима фолије.

Златна маникура са фолијом: фотографија корак по корак

Златна маникура са фолијом: фотографија корак по корак

Златна маникура: колекција фотографија

\ т

На нашем сајту прикупили смо занимљиве фотографије идеја за маникир са златом. Ењои!

Ако волите злато, онда ћете вероватно бити заинтересовани за модерну новину за украшавање тела - фласх таттоо.

Ориентал Голден Маницуре

Златни маникир: модерне црвено-смеђе нијансе

Златна маникура: цртање са пругама

3Д золотој маникур

Златна маникура: колекција фотографија

Модна комбинација беж и злата

Конструкциа "схелл" з златом

Златна маникура: колекција фотографија

Златна маникура: колекција фотографија