Бургундски маникир: 100 фотографија са прелепим дизајном

Бордо - модерна јесенска боја, посебно у комбинацији са златом. Бургундска маникура, као и црвена, може се приписати класичним нијансама у дизајну ноктију које су погодне не само за тамноцрвену хаљину, већ и за сетове одеће готово било које боје. То је, наравно, монокроматска покривеност. Ако желите да направите двобојни или тробојни дизајн са бургундским гелом за полирање, онда ова верзија маникира више неће бити универзална, већ погодна за посебне прилике.

У чланку ћете наћи наил арт-трендове који се могу примијенити на бургундски маникир, као и свјежу колекцију фотографија с идејама за дизајн ноктију.

Цонтент :

  • Модни трендови и нови 2019. за бургундски маникир;
  • Погодне нијансе гел-лака;
  • Цлассиц маницуре;
  • Маникир у тамноцрвеном тону са дизајном;
  • Маникир са тамноцрвеним цветовима;
  • Дизајн фотографија на кратким ноктима.

Модни трендови и иновације за бургундски маникир 2019

Бургундски нокти се сада одлучују да се украшавају не само златом, већ и сребром. За то можете користити сјај, металне пигменте, камифубуки, ромбове и налепнице. У колекцијама популарних произвођача гел-лака појавиле су се многе занимљиве нијансе бургундца: од светле до ултра-тамне. У јесен и зими посебно су популарни премази за мачке, који се могу прекрити витражним лаком за још већу изражајност. Скоро све црвене нијансе изгледају спектакуларно у мат верзији. Стога се у креирању маникира у тамноцрвеној боји често користи топ саефекат матирања. Најновији тренд ове године је декор са каменчићима и куглицама у облику накита. Такође изгледа предивно модеран геометријски дизајн са украшеном вертикалном траком и негативним простором. Најповољније боје за такав дизајн сматрају се кестењастим. На слици су приказане све најновије иновације у дизајну ноктију у тамноцрвеном.

Погодни тонови гел лакови за маникир боје бургундије

Многе врсте гел-лака су комбиноване са богатим винским тоновима. Почнимо са класичним основним опцијама: са бијелим и црним лаком, као и златом у облику праха, бљештавила, фолије или трљања. Ако имате гардеробу у својој гардероби, али не желите да направите тамну маникир за њу, онда разблажите маникир ружичастом, беж нијансом или неком другом модерном маникирном бојом. За љубитеље екстравагантних комбинација, избор фотографија најживописнијих и најнеобичнијих опција дизајна ноктију.

)

Класични маникир бургундски гел за полирање

\ т

За леп маникир за сваки дан у јарким бојама, по правилу, изаберите традиционални тип дизајна: француски (француски), месечина, или комбинација оба. Богата црвена нијанса, тако да не изгледа превише привлачно, може се користити као помоћна (за цртање рупе). Сада је модерно у дизајну боје јакне као базеНијанса се користи за нијансу. За бордо беж или бледо розе нијансу је најбоље.

Маникир у бургундским бојама са дизајном

\ т Сада постоје два тренда у дизајну ноктију, који понекад изненаде својом супротношћу. С једне стране, минимализам је у моди, пажња посвећена правилној геометрији и ситним детаљима, док је с друге стране популаран маникир са много различитих декоративних елемената када се фолија, трљање, каменчићи и песак користе у једном нокту. Који стил изабрати, најбоље од свега ће потакнути вашу одјећу и особине изгледа. Ако имате шминкање ниског нивоа и фризуру у облику равног кратког аута, онда је боље одабрати минимализам. Али за љубитеље цвјетних отисака и романтичних боја у ормару је боље преферирати маникир с монограмима и природним мотивима. Неке интересантне идеје са бордо маникир у различитим стиловима, погледајте фотографију.

Маникир с бургундским цвијећем

\ т

Па, где без цвећа! Они заузимају часно друго место после каменчића у рејтингу модерног украса за нокте. Цвеће на ноктима је вечна тема која нам долази у пролеће и важна до касне јесени. Ако погледате најновије вести, немогуће је не помињати све популарнији цветни дизајн на мокар начин. У принципу, за цртање боја, боље је опскрбити се добрим четкама са различитим дугим длакама и експериментисати. Сада у тренду цветова прозирнихса светлим потезом. Да бисте направили транспарентан дизајн, можете користити витражни лак, разблажити обичну шелак базу или једноставно добро засјенити и истегнути боју четком. Исто тако остају релевантни за неколико сезона грана у духу минимализма.

Бургундскиј маникир с влажние цвети

Дизајн фото бургундски гел за нокте на кратким ноктима

Вечно питање: "Шта се може урадити на кратким ноктима?" Сада су мајстори маникира већ измислили много једноставних и концизних дизајна који се могу изводити у тамним нијансама чак и на кратким ноктима. Засићени тон ће изгледати складно са светлим бојама и сликама ниског нивоа. Савршен за кратке нокте погодан за фенг схуи технику, где је само неколико мариголда одабрано за декорацију.