Како избјећи фрустрацију у "виртуалној љубави"

У данашњем свијету, апсолутно није тајна да чак и са мобилним интернетом можете брзо учинити готово све. Можете редовно обављати разне куповине у различитим дијеловима свијета, успјешно радити, службено примати стручно образовање, узимати медицинску његу, сусрести се, удати се и удати. Зашто, чак је и сексуални однос постао могућ, јер је био на различитим мјестима с партнером.

Постоји невероватно велика количина информативних сајтова, заслепљујуће са специфичним понудама активне помоћи у брзом проналажењу њихове друге половине, остаје само да се изабере сам сајт и “баци мамац”. Међутим, у онлине датинг-у, у правилу, постоје много значајнији недостаци од очигледних предности. Уосталом, на другој страни екрана, злобна особа може лако да седи, да се представља као неко други, желећи да вас задовољи, и није познато који се мотиви крећу. Како безбедно избећи велико разочарење на правом састанку? Постоји неколико правила. Ако се строго поштују, љубавне интернет везе могу донијети највише позитивних емоција.

Неколико правила за онлине упознавање

Правило један - морате јасно дефинисати сврху датирања. На основу тога, исправно је одабрати тематски сајт. Да се ​​не би изненада налетели на друштво људи који су се јавили - мушкарци који стално траже краткотрајна задовољства и потврђујући се на рачун великог броја заведених људи (у најширем смислу)ова жена).

Друга ствар о којој треба размислити је пажљиво, истинито попуњавање упитника.Неопходно је укратко навести своје интересе, где желите да проведете своје слободно време, шта да радите, које су аспирације својствене вашој личности, као и оно што тражите на овом сајту.

У правилу, постоји бесконачан број прилично различитих облика на сајтовима за упознавање.И пре него што погледате зашто сте овде, највероватније ћете морати да прегледате многе потпуно бескорисне профиле.И не заборавите да обратите пажњу на критеријуме који излажу младића.Уосталом, ако је од свих критеријума означена само "сјајна појава", онда је највјероватније да такав човјек није конфигуриран за озбиљну, дугорочну везу.И очигледно је дошао на мјесто сасвим другог.

Важно је и квалитет самог ресурса који користите за онлине упознавање.Ако сте усмерени на озбиљну везу, онда покушајте да изаберете сајтове који су вредни добрих рецензија.

И сада, након одређеног времена на друштвеној мрежи, често постоје неки безусловни фаворити.Ово је важан тренутак када је лако разумети нешто у људској комуникацији.На пример, да објективно проценимо ниво елементарне писмености и интелигенције виртуелног саговорника.Мада, треба посебно напоменути да многи мушкарци у почетку не придају толико пажње правилима организације правописа и текста као жене.

Како прећи на нови ниво?

И овде је следећаВажна фаза је када се постепено појавила велика жеља да се комуникација из виртуелног света доведе у потпуно праву. Међутим, пре него што отворено понудите да званично пренесете ваш однос на фундаментално нови ниво, погледајте фотографије кандидата. Нажалост, чести су случајеви када виртуални саговорници не користе активно своје портрете, већ једноставно прекрасне слике са Интернета. У овом случају, можете свесно ићи на мали трик и детаљно питати о фотографији коју волите: где је направљена, под којим околностима, када и тако даље. Што ће мушкарац јасније и брже одговорити, то је вјероватније да је информација истинитија. И ако је одговор згужван и оклевајући - закључак сугерише сам.

Не би требало бити интензивног испитивања о финансијској ситуацији младе особе. Али ипак вреди покушати сазнати више о положају мушкарца како би се што више заштитио од натезача и гангстера. Не постављајте врло конкретна питања тако да то не изгледа као испитивање са страшћу, а ви немате мишљење о вама као девојци која активно тражи богатог покровитеља. Питајте о томе шта мушкарац воли у свом послу, а шта не, на пример.

Такође је непожељно активно испитивати о прошлим љубавним односима човека. Ако је првобитно било у његовим плановима, он ће сам дотакнути ову тему, али ако не, онда ће таква питања изазвати само иритацију.

Да би прави датум донио многопозитивне емоције, добро је знати свог омиљеног чак и површно. Разумите ко је заинтересован и шта је то, брзо пронађите тачке контакта и тако даље. Савршено разумети које теме разговарати с њим.

Људска психа ради на такав начин да за сваког од нас постоје звукови који су неподношљиви или неугодни. Важно је да се и глас новог познаника допадне. Да не би покварили први утисак, пожељно је да чујете свог виртуелног пријатеља непосредно пре правог састанка. Довољно је позвати једни друге како би договорили састанак, а већ током разговора схватит ћете да ли је та особа прикладна за вас према критерију "здравог".