Маникура Божићне играчке и лопте: корак по корак фотографије

Израда божићног дизајна мајстори за нокте често користе симболику овог празника, наиме, цртају божићна дрвца, пахуље, Деда Мраза, зимске обрасце, конфете и још много тога на својим ноктима.Ове године велика потражња за маникиром са божићним украсима и новогодишњим лоптицама.За већу изражајност, дизајн је направљен волуметријски користећи дебеле гелове, витражне лакове или само горње капи са обојеном подлогом.Дизајн је употпуњен дијамантима, искрицама, разбијеним стаклом, монограмима посутим песком и другим декорима и прибором за нокте.

Преглед садржи малу колекцију фотографија најљепше маникуре с божићним украсима, коју можете користити као новогодишњу маникуру 2019. Научите како направити маникир с божићним лоптицама, можете погледати фотографије корак по корак с визуалним упутствима о свечаном дизајну ноктију.

Дизајн се врши фином четком.За цртање је боље користити гел-боју густе конзистенције, тако да цртеж не капље, или, како се узорак наноси, периодично га осушите у лампи.За лепши ефекат, узорак може бити у праху са белим акрилним прахом или песком.

Црвена и бела боја се често користе за дизајнирање новогодишњег маникира.Дизајн је направљен у духу Божића у америчком стилу.За Русију је бело-плави дизајн новогодишње прославе релевантнији.У новогодишњем маникиру можете пронаћи и зелену боју, модерну пастелну боју, као и декор од злата или сребра.

Да бисте направили волуметријски дизајн, можете користити густо полирани гел или витраж.Волумен је боље креирати постепено, тако да лопта не тече.За прелепи 3Д ефекат, доњи део кугле може да се положи са искром или разбијеним стаклом.
Волумен лопте се може додати помоћу великих каменчића и малог микробатеријала.
Овај новогодишњи дизајн се може урадити помоћу гел-боје са лепљивим слојем итрансфер фолија за ливење.Поред тога, на слици су причвршћени и мали каменчићи.

Још једна занимљива дизајнерска опција за маникир са божићном лоптицом, која се користи као велики носач, испуњен транспарентним лаком на врху.Помоћу корак-по-корак фотографија можете лако да је поново направите чак и код куће.