Модерна плоча Купперсберг за модерне домаћице

За искусне домаћице који свој дом третирају љубављу и бригом, важна је не само одлична функционалност, већ и естетски изглед кухињских апарата. Њемачки електрични штедњак Купперсберг ФА9РЦ у потпуности задовољава ове захтјеве беспријекорног стила, лакоће рада и одржавања, као и висококвалитетног рада. Када је кухиња у савршеном поретку чак и док кува и све је блиставо чисто, она пружа добро расположење за целу породицу.

Префињен и искусан дизајн фирме Купперсберг погодан је за сваку кухињу

Купперсберг ФА9РЦ стаклокерамичка плоча није само кухињска јединица за кухање топле хране, већ уистину умјетничко дјело њемачких дизајнера. Са пет пламеника различитих пречника, површина са независном инсталацијом фасцинира својим идеалним обликом и умјетничким одушевљењем. Модел има два типа ексклузивног контурног оквира - у злату и бронзи. Боја површине самог уређаја је бронзана, која се прилично добро слаже са црним стаклокерамичким сензорима. Као резултат тога, имамо строг и истовремено засићен изглед прилично тешког уређаја. Лако се уклапа у укупну слику кухињског сета било које боје, тамне и светле. Треба напоменути да релативна младост компаније омогућава да будете у корак са временом и чак да будете нешто испред њега. Стога, дизајнери настављају да побољшавају своје вјештине, настојећи осигурати да плоча за кухањеКупперсберг ФА9РЦ је одувек изгледао као изузетан елемент садашње кухиње будућности.

Које су предности плоче за кухање?

Купперсберг ФА9РЦ плоча за кухање направљена је данас од стакло-керамике и има пет сензора за припрему широког спектра топлих намирница. У погледу димензија у ширину, овај модел је деведесет, ау дубини - шездесет центиметара. Опсежне зоне проширења грејања су укључене у контакт са контејнерима за кување.

Економичност потрошње енергије лежи у чињеници да се, захваљујући равномерно распоређеним сензорима, загрева до жељене температуре само сегмент на коме се посуђе са припремљеним производима загрева до тражене температуре. Истовремено, незаузети сегменти остају хладни. Ако су посуђе веће од пречника - на пример, издужене утјатнице или велике таве - онда се зона ширења шири изван граница граница грејних сегмената. Постоји могућност формирања тзв. Моста са учешћем два сензорна места грејања истовремено. Загрева се и хлади панел довољно брзо. Након искључивања, посебан индикатор показује колико је преостале топлоте на располагању. То вам омогућава да рационално довршите припрему јела и држите га у топлом стању, а поред тога - не спалите се. Контрола додира Купперсберг ФА9РЦ плоче програмира вријеме кухања и аутоматско искључивање након кухања. Уређај има девет нивоа грејања.

Добар избор у каталогуКупперсберг кућни апарати омогућит ће вам да одаберете плочу која најбоље одговара вашој кухињи.

Паметни асистент у кухињи

Попут свих ергономских и поузданих модерних кућних апарата, Купперсберг ФА9РЦ плоча за кухање има неке значајне додатне карактеристике на које бисмо жељели обратити пажњу.

“паметни” електронски тајмер који је укључен у аутоматизовани контролни систем програмира цео процес кувања за одређено јело. Пошто треба да се кува неколико јела у исто време, тајмер контролише снагу и режим сваког појединачног горионика. Потребно је само ставити контејнере са производима за кување и програмирати снагу и трајање сваке секције. Тада ће уређај радити независно на основу индивидуално дефинисаних програма. У тренутку када је свако од посуђа спремно, грејне површине испод њих ће се угасити и потпуно охладити или одржавати режим гријања, тако да се посуда не охлади прије него дођете у кухињу. На овај начин апарат штеди време, омогућавајући вам да урадите нешто друго током периода кувања и не будете близу пећи све време.

Поред тога, обезбијеђен је програм заштите дјеце тако да ваше дијете не случајно или намјерно укључује топлоту или је спаљује. Након подешавања ове опције, можете оставити опрему укључену без надзора. Можете сазнати више о другим угодним бонусима у електроници уређаја из детаљних упутстава са пажљивим упознавањемкарактеристике јединице.За појашњење можете се обратити и менаџеру продавнице у којој је купљена опрема.Он јасно показује како функционише овај или онај програм.