Модни трендови у маникиру схеллац 2019 (најбоље фотографије)

Шта је модни маникир 2019?То је уредна дужина ноктију, благо заобљен врх и елегантан шелак!

Схеллац 2019 маникир се може направити различитим техникама.Свака од њих има индивидуални обрт.Витамински сјајни премази, оригинални цртежи, декоративни камен, огледала, итд. Су у моди.Прочитајте о свим модним трендовима у маникиру у прегледу, имате и велику колекцију нових фотографија са занимљивим идејама шелак маникира.

Содержание:

  • Модние тренди;
  • Шелак за кратке нокте;
  • Фигурки за мода 2019;
  • Свеже фотографије 2019;

Модни трендови у маникиру са шелаком 2019

Да би била у тренду, свака девојка испитује модне трендове пре одласка у салон за нокте.Ове сезоне природност је популарнија него икад.Због тога стручњаци препоручују да ускоро забораве проширене нокте и дају предност средњој или краткој дужини.Варијације боја су неограничене.Схеллац се може изабрати као деликатна нијанса или обрнуто.Још један тренд ове сезоне је маникура са шаблоном.Узорак чипке даје вашим ноктима посебну лакоћу и лакоћу.Овај дизајн је универзалан.Погодан за свакодневне и свечане догађаје.

Маникир за кратки нокти с облагање шелака: новости 2019

Сада најзначајнији тренд дизајна ноктијује мешање различитих техника, комбинација узорака и декорација.Појављује се све више и вишезанимљиве комбинације у маникиру Шелак.

Модни маникир за кратке нокте је лаконски и јединствен стил. Данас, да би се створио оригиналан дизајн, није потребно бити уметнички уметник, јер модерна индустрија нуди многа једноставна, али веома интересантна решења. На пример, шелак са ефектом мачјег ока. На основу ове покривености, можете имплементирати различите идеје, јер је "мачје око" у савршеној хармонији са другим техникама.

Скоро недавно, све више и више модних стилиста одабире мат изглед. На кратким ноктима изгледа невероватно.

Тренд на този сезоната е декорација со употреба фина пенастата акрилна праха. Није потребно користити га на свим ноктима. Довољно је да их ставите у индекс и средњи прст на обе руке. Зато прах је прозиран, онда можете направити леп прелаз са његовом употребом. Такође уз помоћ овог праха можете направити модеран геометријски градијент.

Модни дизајн у дизајну ноктију 2019 схеллац

Шелак маникир са узорком изгледа увек занимљив. Цртежи су у стању да прикажу целу суштину слике и разблажују монофонију. Избором правог узорка можете визуелно продужити облик ноктију и учинити их елегантнијим и профињенијим.

Захваљујући различитим алатима, чак и почетник може нацртати слику. Специјалне шаблоне се користе за стварање занимљивих и сложених украса.

Маникир шелак 2019 можесадрже геометријске обрасце, апстрактне цртеже, симболе, натписе, мрље, цик-цак, таласе, равне и укошене линије.Проток дизајнерских идеја је неограничен.

  • Летња маникура може да садржи цветне мотиве, предаторске отиске, комаде воћа (поморанџе, лимуне, јабуке), кришке лубеница, бобице, геометрију,ефекат капљица или росе.Многе девојке траже од својих мајстора да цртају слаткише, на пример сладолед.Морска тема је релевантна (може бити плаво-бијеле пруге, сидро обрубљено каменчићима, итд.).

Цвеће и гранчице

Светле боје

Јуици градиент и тематски цртежи

"Ладибуг" маникура

Фантазија цвеће

)

Свијетли клизачи

Свјетлуцави градијент са акрилним прахом

Лептири са кристалима

  • Пролећни маникир повезан је са отвореним пупољцима, гранчицама и дугиним бојама.У овом случају, дизајн шелака може се састојати од тематских цртежа, одговарајуће декорације.Прољетни дизајн не мора садржавати цвјетне отиске.Прави дизајн ове сезоне у стилу природног камена.Ова техника се назива и мермерна маникура.За креирање слике потребна вам је једна неутрална и контрастна нијанса.У прољетном маникиру, можете комбинирати сјајне пруге и каменчиће, оставити отворене просторе (маникир с негативним простором).

Тренди дизајн подружки

Дизајн с птицама

  • За јесенски маникир, можете изабрати сунчану, топлу скалу.Овај дизајн шелак нокат посвјетљује тужне и кишне дане.Посебно је занимљива градијентна маникура, омбре.Да би се створио јесењи стил, погодна је комбинација црне, жуте и наранџасте боје.Јесенска тема је вишеструка.Ако то желите да нагласите, онда изаберите тематске слике: отпало лишће (црвена, наранџаста, жута, сенф боја), кишобрани, капи кише.

Тематске цртеже

Волуметријски дизајн

88) Бургундские шишки

Приглашенние коллективи

Десигн витх дропс

    96) Зимски маникир треба да одражава Нову годину, празнично расположење, атмосферу и топлину.Мекан, њежан и удобан дизајн креиран је плишаном.За хладне дане, дизајн са пријатним, па чак и кућним именом "Свеатер" ће урадити.За светао и елегантан дизајн слободно користите сјајне елементе.То могу бити брилијантни прах, искрице, каменчићи, фолије "сломљено стакло", специјалне наљепнице, камифибуки, металне траке, зрцални сјај, течно камење.

Црвени маникир са шелаком са тематским обрасцем

Плави маникир са шелаком са тематским узорком и каменчићима

Маникир са премазом од шелака: свеже фотографије из 2019.

Фотографије модерног маникира ће вам помоћи да схватите који ће дизајн тачно одговарати вашем облику нокта.Приликом одабира одређеног дизајна, обавезно размотрите свој стил и слику. Немојте преоптерећивати дизајн шелака непотребним детаљима. Ако више волите велики декор, онда их не морате покривати свим ноктима. Доста је ограничено на 1-2 прста.

) 140)