Популарне боје и отисци летњег маникира

Љето је сезона богатих боја и цвјетних мотива.Сва лепота коју видимо око нас свакако се огледа у трендовималетње маникуре .

Карактеристике летње маникуре 2015

  • интензитет боје

Дизајн маникира не зависи само од неких уобичајених модних трендоваали и на преференцијама самих клијената.Ако у пролећном маникиру превладавају природни пригушени природни тонови, као што су зелена, плава, љубичаста, онда летња маникура 2015карактерише употреба више засићених и интензивних нијанси.

  • тема цвета и плодов

Топицал цатцхипринтсна нокте, вклучаа цветочние, воће и геометријски, које се стварају као умјетничке методе, а уз помоћ посебних апликација, наљепница и матрица.

  • минималистички дизајн

Такође у тренду минималистичког дизајна ноктију, фокус је на бојама, текстурама и визуелним ефектима.

  • ефекат праха

Као алтернатива претјераној побуни боја, често се проналази тупа маникура пригушених пастелних тонова.Изводи се прилично лако.Изгледа посебно лепо као маникир за кратке нокте.Као завршни премаз, само требате нанијети мат површину.Ова маникура изгледа веома импресивно.

  • природни облици

Без сумње фаворит овог лета је кратка маникура и природни облик ноктију.Дугачки нокти, посебноистакнута форма, ова сезона се сматра потезом.

  • Повратак из прошлости

Некад популарни Наил Арт маникир за нокте - месец се вратио у моду.

Летња маникура: боје

Популарне боје и њихове комбинације улетњој маникури 2015 : светло жута и наранџаста, богато роза и љубичастатиркизно и плаво.Ово нису све, али можда најчешће нијансе летње маникуре.

Летни маникир: фотографије приватног мајстора

]

За боје и трендове који ће бити модерни следеће сезоне, погледајте Јесенски маникир.