Савршена маникура: израда тајни, савјети, видео

Маникирза модерну жену постао је саставни дио слике.И наравно, да биманикурабеспријекорно изгледала , рукама је потребна правилна и правилна њега.У овом случају постоје специјализовани салони и студији.Поред дизајна ноктију, можете направити пријатну и јефтину спа негу, масажу руку и посебне процедуре за помлађивање коже.Након посете професионалном студију или салону, потребно је да сами одржавате стање ваших руку и ноктију, што није тешко.

Беспрекорна маникура почиње са здрављем ноктију

Прво узмите благи течни сапун и користите га стално док перете руке.Јер такви производи садрже велику количину хидратантних састојака и омогућавају вам да ефикасније очистите кожу.На основу тога, можете направити специјалне ручне купке које помажу да се кожа омекша.

Покушајте да пратите стање ваше кутикуле.Искусни стручњаци не саветују да самостално раде тримманикир .Најбоље је користити специјалне гелове и креме, омекшавајући кутикулу и нокте.У исто време нокти су намочени и натопљени.Идеално, храњиво уље се може нанијети на кутикулу сваке вечери непосредно прије спавања.

Користите креме за руке у било којој погодној прилици и обавезно нанесите крему преко ноћи.

Према мишљењу стручњака, жене се најчешће жале да се нокти љуште.Разлози за то могу бити потпуно другачији.Шта треба да урадите да бисте постали јаки издрави нокти?

Основне тајне беспријекорне маникуре

Дужину ноктију можете исправити помоћу куглице за нокте.Сада је у моди маникир на кратким ноктима правокутног и благо заобљеног облика.Маказе и шкаре само јачају формирање снопова.

Пажљиво бирајте градитеља за себе, јер погрешна процедура за изградњу и уклањање може уништити нокатну плочу, танку је и изазвати деламинацију.

Током домаћих задатака обавезно носите рукавице.Пружите поуздану заштиту од штетних хемијских утицаја.

Још једна тајнаманикура : прије наношења основног лака употријебите основни слој који штити нокте и користите одстрањивач лака за нокте само без ацетона.

И на крају, узмите витамине.Често је узрок лоших ноктију недостатак витамина и елемената у траговима.Стога је веома важно пратити њихову потрошњу.

Видео: тајне беспрекорног европског маникура

Најсликовитији маникир је француски

Међу многимтиповима маникура ] - најсликовитији и префињенији, без сумње је француски маникир .По изгледу, то би изгледало веома једноставно, али идеално за било коју опрему и слику.Напомињемо да у рекламирању парфема и козметике за све моделе руку узфранцуски маникир .

Основни сет за француски маникир

Зафранцуски маникирморате иматиследећи - лакови - беле и светле нијансе - ружичасти, беж, чврсти, лак за фиксирање, специјални апликатори за нокте (можете их купити у продавници, или сами направити, како кажу из отпадног материјала - лепљива трака, електрична трака).

Прије свега - прво ћемо направити уобичајени класични маникир, облик ноктију, идеално - правокутни, али овални је дозвољен, и даље ће бити одличан!

Француски маникир се може обавити на два начина

  • Узмите апликаторе и причврстите их на нокатну плочу, њежно са танком четком, обојите белим лаком врхове ноктију - направите такозвани "осмех".Сачекајте да се лак осуши и уклоните апликаторе.Лагано нанесите беж, ружичасти или месни лак на нокат.Побрините се да је лак осушен и покријте читав нокат помоћу лака за фиксирање.
  • У другој верзији, бели лак замењује се посебном оловком коју треба обојити изнутра - избочени део нокта.Ако је оловка тврда и не боји добро - кратко је уроните у топлу воду.Ова опција одлично изгледа - након што је врх нокта обојен оловком, обојите нокте беж лаком, добро осушите и нанесите слој ружичастог лака на врх.Нокти изгледају добро.

У савременом животу, зафранцуски маникиркористе различите комбинације боја, украшавају га каменчићима и цртежима, увек само један „осмех“ мора бити истакнут у другој боји.Варијације на француску тему - тренутни трендмодни маникир пролеће - лето.

Видео: тајне стварања француског маникура

Нудимо вам кратак видео о стварању модерногфранцуског маникира .разни дизајни ноктију, укључујући прољетни маникир можете видјети у другим чланцима.