Зелени маникир: 80 најбољих фотографија

Зелени маникир је овог лета стекао велику популарност, постајући тренд ноктију 2019. године.У колекцијама познатих робних марки појавило се много слатких нијанси зелених гел-лака: смарагдно зелена, трава, каки, ​​жућкастозелена, а то није цела листа коју нам произвођачи шелака нуде.Ако узмемо у обзир такву богату палету боја, онда можете осмислити зелени дизајн ноктију не само за љето и прољеће, већ и за јесенско-зимску сезону.У зависности од комбинације боја, можете уредити невен за сваку прилику, као што је тамно зелена маникура са сивом за јесен и црвено-зелена новогодишња маникура у америчком стилу.Велика колекција фотографија помоћи ће вам да се крећете модним трендовима 2019. године и цртате свјеже идеје зеленог маникира.

Садржај:

 • Модни трендови за зелени маникир 2019;
 • Популарне сорте маникир зеленог лака;
 • Комбинација зеленог гела са другим нијансама;
 • Сезонски дизајн;
 • Зелени маникир: фотографија за кратке нокте;
 • Тамно зелена и светло зелена маникура: збирка фотографија.

Модни трендови за зелени маникир 2019

Са модним трендовима 2019, све је прилично једноставно.Као и увек, камен и камен су популарни, само ове сезоне су изложени у облику имитације накита.Позовите сличан декор ноктију.Такође у моди разних трљања, помоћу којих можете створити површину огледала на површини нокта или ефекат преливања.Акрилни прах не губи своју популарност.Она честоКористи се за стварање светлуцавог геометријског градијента у облику трака.

Креативни мајстори козметичких салона уз помоћ лакова, гелова стварају права ремек-дјела. Неки живописни примери коришћења Винилука налазе се на страници једног од центара лепоте, овде. Признати, понављање дизајна сам по себи није вјероватно да ће радити: неугодно је примијенити цртеж на себе и потребно је искуство, умјетнички укус. Стога је лакше доћи до мајстора са фотографијама омиљених дизајна.

Прави хит наредног лета ће бити модеран маникир у стилу ботанике. Некада популарне гранчице уступају мјесто сочном тропском лишћу, које можете обојити властитом четком или, ако желите, користити прикладне наљепнице.

Дизајн мрамора, који по свом зеленом изгледу подсећа на текстуру полудрагог камења као што је малахит или серпентин, не губи на значају.

Зелени маникир изгледа невероватно у стилу мачјег ока. А да би му се још повећала експресивност и дубина и изражајност боје маникира, многи мајстори га прекривају завршним слојем витражног лака. Уз помоћ њега ствара се ефекат стакла. Ова једноставна али ефикасна техника може се користити за стварање новогодишњег маникира.

Маникир са зеленим лаком са геометријским или минималистичким узорком неће бити заборављен. Тренд сезоне је узорак хаотично испреплетених танких трака или декор у облику широке вертикалне траке на прстену.

Популарни лакови за маникир са зеленим лаком

Са развојем индустрије ноктију појавио се велики избор УВ премаза са занимљивим ефектима, декорима и прибором за нокте.Сва та разноликост је међусобно помијешана и руке искусних мајстора стварају задивљујуће могућности дизајна ноктију.За зелени маникир су релевантне следеће опције:

 • зелено мачје око;
 • маникир са трљањем;
 • дизајн зелених ноктију са каменчићима;
 • зелени нокти са узорком;
 • мат маникир;
 • ефекат разбијеног стакла на нокте.

За свакодневни дизајн користе се традиционалне јакне и нове модерне верзије маникира на мјесец у геометријском стилу.Идеје о томе како направити маникир у зеленим нијансама како би изгледао модерно и модерно, погледајте на фотографији.

Фото маникура Мачје очи у зеленим тоновима

Фото маникир са трљањем у зеленим тоновима

Фотографии маникира с каменьми в зелених тонах

Фотографии маникира с шаблоном в зелених тонах

Слика матиране маникуре у зеленим тоновима

Фотографија маникира са разбијеним стаклом у зеленим тоновима

Комбинација зеленог лакова са другим нијансама

55) Не знам са којим додатним бојама комбиновати зелени гел за полирање, погледајте примере фотографија са модерним комбинацијама нијанси.Светло зелени маникир ће бити савршено комбинован са ружичастим и голим бојама, као и жутом и плавом.Тамно зелени маникир ће бити занимљив за изглед са тренди сивом и црном бојомгел полирање, као и сребро и злато.

)

Сезонски дизајн

Није тајна да често не бирамо само дизајн ноктијуна основу боје одеће, на пример, до зелене хаљине, али и на основу годишњег доба.Заиста, за зиму је релевантан властити распон боја, а за љето, властити, свјетлији и сочнији.У овој секцији ћемо прикупити малу колекцију фотографија са идејама сезонске маникуре у нијансама зелене боје.

Уредан кратки невен је боље ставити нијансе и комбиновати их са пастелним тоновима.Тада ће ваш маникир изгледати елегантније, а прсти ће визуално изгледати дуже.Чак и за вечерњи дизајн не би требало да користите превише тамне тонове, и биће ограничени на маникир са зеленим искрицама или шљунком.За кратке нокте прикладна комбинација зеленог гел лака са беж, крем, свијетло ружичастим, лимунским, бијелим и другим свијетлим нијансама.Маникир под хаљином у зеленој боји може се извести бојама, али не превише.И за нокте било које величине и облика, увијек је прикладна француска јакна или прекрасан дизајн мјесеца с негативним простором.

тамно зелена и светло зелена маникура: колекција фотографија

)