Љубичаста маникура: 60 ​​нових фотографија

Поред ружичасте, жуте и тиркизне овог лета, племенита љубичаста боја маникира је популарна.Захваљујући разноврсности нијанси и техникама извођења маникира, можете креирати различите опције дизајна ноктију.За креирање дневне маникуре, сјајне и светло љубичасте нијансе су савршене.Ако желите да направите екстравагантнији вечерњи маникир, препоручује се да одаберете следеће комбинације: тамно љубичасти или лила мат лак са делимичним премазом са златном фолијом или маникир у космичком стилу.

ТОП-5 најпопуларнијих врста љубичасте маникуре

Прво место по праву припада класичном типу дизајна ноктију - француском.За француски маникир у љубичастом распону обично се узимају светле боје и основна бела боја.Испоставља се да је летњи ненаметљив дизајн.

  • Френцх десигн
  • Лунар маникур 11]

Друго место почасти припада лунарном дизајну.Погодан је као свакодневна маникура, посебно ако комбинујете љубичасту са лаганом пастелном гамутом.

  • Дизајн с трљањем

Метализирани пигменти за дизајн ноктију постали су веома популарни прошле године.Њихова употреба омогућава стварање атрактивног дизајна за 2 минута.Трљање може покрити све нокте, или неке од њих.

  • Дизајн љубичастих боја са каменчићима

\ тчију помоћ можете створитиПрелепа маникура је брза и лака. Вештачки дијаманти полажу рупе, геометријске обрасце или имитирају драгоцено камење и накит на ноктима. Погодно је да се одмах узму сетови каменчића, где се камење слаже по боји и величини.

  • Геометрическиј дизајн

Геометријски отисци сада красе и кратке и дугачке нокте. Сада популаран маникир украшен вертикалном траком или каотичним линијама или геометријским нагибом.

Пурпурниј маникур: психологиа цвета

Ако се окренемо психологији, онда се љубичаста сматра прилично мирном бојом. Он је повезан са мистеријом, па чак и са носталгијом.Љубичаста маникураје савршена за стварање сањарских, светлих и романтичних слика. Муте љубичасте нијансе се често користе за креирање маникира у ретро стилу и шебби шик.

Упркос привидној једноставности љубичасте, веома разнобојне боје: светло љубичасте и лила нијансе су лагане и ненаметљиве, јорговане нијансе су мистериозније, а тамно љубичасте изазивају асоцијације на сексуалност и бруталност. Да би се створио одређени "расположени" маникир, користите различите нијансе љубичасте.

Пурпле маникур: комбинации

Приликом стварања љубичасте маникуре, можете узети као основну класичну основну боју, као што је бела, црна, сива или беж боја. Комбинација љубичице са овим цветовима увек изгледа повољно. Ако желиш да будеш светао стилски маникир , онда морате прибјећи храбријим рјешењима комбинацијом нијанси. Најинтересантније комбинације:

  • храбар и изузетан жуто-љубичасти маникир;
  • романтична ружичаста и љубичаста маникура;
  • свеж љубичасто-зелени маникир.

Ако желите необичан и екстравагантан дизајн, онда користите тамно љубичасти лак у распону од тиркизне или смарагдно зелене боје.

За извођење градијентне љубичасте маникуре, можете користити гримизну или магенту као додатну боју.

модни трендови

Сада је веома тешко изабрати било коју врсту маникира или декорације ноктију. Сада се неколико техника маникира може саставити у истом дизајну. Да би ваш маникир задовољио најновије модне трендове, комбиновати љубичасто са металик, употпунити маникир са кристалима или светлуцавим песком, обојити геометријски или апстрактни дизајн, комбиновати мат и сјајне текстуре и боје на мокром. То су главни трендови наил-дизајна, о чему ће јасније рећи колекција фотографија са идејама модерног маникира.

Възрастни и мачини очи

Печать декорациа

Вет Фловер Паттерн

Десигн витх рхинестонес

Минималистичние цветние риски

Камифубуки

Схиммеринг руб

Геометријски градијент

Пурпле Фловерс он Наилс

Цвијеће - један од најомиљенијих прољетно-љетних дизајна готово свих дјевојака. Цвијеће се може нацртати четком, превести наљепницама, користити жигосање, положити застој итд. Много начина да се сада украсите. Ако нисте јако сигурни у технику цртања на ноктима, онда пробајте пре него што направите дизајн на ноктима, нацртајте цртеж на папиру. Имајући узорак испред себе, лако га можете поновити на ноктима.

Дизајн с розами

Налепнице са цвећем за маникир

Дизајн в стиле слатког цвета

Цветнаа рисунка кисти

Погледајте колекцију фотографија стилског маникира на бази љубичастих нијанси. Будите инспирисани идејама за маникир у различитим техникама. Видети такође 60 фотографија модерне шминке.

)

Погледајте остале тренди боје за маникир.