Гентле маницуре: пхото.Ново у 2019

Благи маникир значи нешто лагано, прозрачно, слатко и романтично. Он је увек у тренду и веома је популаран код већине жена. Изгледа одлично на кратким и дугим ноктима. Благи маникир ће употпунити дневни изглед, а ако му додате мање декоративне детаље, може се у потпуности искористити у свечаном ансамблу. Ако мислите да је њежна маникура представљена само класичном јакном, онда сте дубоко у заблуди. У ствари, деликатан дизајн је веома разноврстан, па је занимљив.

Цонтент:

  • Модеран дизајн ноктију - благи маникир
  • Благи маникир: популарне нијансе гел полира
  • Блага маникура на кратким ноктима: фото - колекција

Модеран дизајн ноктију - благи маникир

Ново у овој сезони:

  • Маникур Ниуд
Изводи се у пастелним бојама и постаје све популарније. Заљубио се у многе девојке због природности и нежности. Помоћу њега можете преобразити нокте и учинити ваше руке грациознијим и софистициранијим. Ова верзија дизајна ноктију је универзална. Одговара апсолутно свакој слици. Његова разноврсност га чини неопходним у динамичном животном ритму.
  • Маникур с негативним простором

Ово је одлична опција за оне људе који воле стил минимализма. Суштина дизајна је да су нокти прозирна подручја која нису обложена лаком у боји. Ова опција је сасвим могућаукључују класични француски маникир или лунарни дизајн.Прозирни лак издваја се из сваког узорка.Главни услов за избор таквог дизајна је: строго поштовање дисонанце између обојених и транспарентних делова.

Бели маникир с негативним простором

  • Матирани маникир в пастелних боја

Ове сезоне мат завршна обрада је популарнија него икад.До данас, за постизање измаглице апсолутно није тешко.У продавницама се продају специјални мат лакови и мат премази.Приликом избора мат маникира, треба имати на уму да ће изгледати добро само на савршено глатким и глатким ноктима.

  • Маникир с взгладними шаблоном

Романтические луди дефинитивно цветат цветочние мотиви,Невероватно су релевантни у пролећно-летњој сезони 2019. Имате ли цветни нагласак на једном прсту или посут цветовима?Увек постоји избор!Нежан пролећни маникир изгледа интересантно, лепо и то није неважно, комбиновано са било којом опремом.

Видео лекција о маникиру са гранчицама

  • 48) Маникир с благим градијентом

Један од најљепших дизајна - модеран маникир с нагибом.Преливање једне боје у другу може се обавити на неколико начина: користећи спужву за темељ или обављање мокрог дизајна и мијешање нијанси директно на нокту, док се гел за полирање не суши, можете користити и аирбрусх за стварање градијентне маникуре.

Њежна маникура: популарне нијансе гел полира

За њежан маникир припремљена је огромна палета комбинација боја, али све оне карактеризирају „мекоћа“, лакоћа и ненаметљивост.

Нежна маникура није само модни тренд, већ и веома погодна опција за свакодневни живот.За дизајн можете користити уобичајене елементе: блистање, лискун, баршунасти прах, итд.

Нова сезона увек инспирише дизајнере свежим идејама.Модни трендови изражени су богатим бојама, деликатним дизајном и занимљивим ефектима.

  • Нежно роза маникура

То је као прозрачан, слатки памук.То је најугодније искуство.Да би се постигла већа софистицираност, многи га украшавају додатним детаљима.Нежан ружичасти маникир са чипком је прави шик.Идете на прославу?Додајте овом маникиру кристале за посипање који могу украсити 1-2 нокта.Лако је излагати различите узорке од каменчића или једноставно створити ефекат капљица.

  • Нежно плава маникура с гелом за полирање

Изазива сјајне асоцијације: небо, сунце, пешчана плажа.Ова опција ће бити одличан додатак слици на плажи.То је као морски талас, као ваздушни облаци.Популарна француска маникура савршено је комбинована са плавом нијансом гел-лака.Лагана летња маникура може се извести не само у класичној плавој боји, већ и са тиркизном нијансом.

Ово је изузетан начин да се скрене пажња на ваше нокте. Бисерна нијанса је веома тешко описати обичним речима. Он је магичан и јединствен.

Нежна маникура на кратким ноктима: фото - колекција

Модна њежна маникура одлично изгледа на дугим ноктима, али ове сезоне све више дјевојака преферира кратке и средње дужине. Због тога можете видети да модни блогови садрже фотографије гел-лакова на кратким ноктима.

Сада се можете упознати са новитетима њежне маникуре. Имамо најактуалније опције које могу донијети кокетну непосредност у вашу слику.

Нежно маникир с срцем

Нежан маникир с монограмом

Нежно француски маникир

Нежна маникира златом и искрами

Нежнаа маникура с камни и микробити

Нежно летње маникура

Нежан маникир с песком

Нежна маникира с ружами

Нежна маникира с цветами

Нежнаа маникура с ломним стеклом

Нежние монограми и шаблони на нокте

Маникир с пастельними красками, что не будет досадье, может бить украшен каменицами, искрицами и микробитами

Чипка и цвети на ноктих изглежда нежно и шармантно

Типс витх оптионс беаутифул маницуре ин пастел цолорс

Нежниј дизајн с розами

Нежни беж маникир и дизајн с гелом за бела бресква

Опције за осетљив дизајн ноктију