Комбинована маникура: технике, лекције, фотографије

Комбиновани маникир је увек модеран, занимљив и луксузан.Његова популарност је у томе што вам омогућава брзо ношење ноктију у ред.Специфичност технике је у томе што укључује класичне и хардверске технике.Овакав приступ вам омогућава да своје нокте припремите са максималним квалитетом за накнадно наношење и омогућиће вам да избегнете случајне повреде.Техника има своје карактеристике и почетници могу изгледати тешко.Иако, ако желите, можете је савладати у кратком времену.

Садржај :

 • Комбиновани маникир;
 • Технике;
 • Комбинација боја;
 • Класична комбинована маникура;
 • Модерни комбиновани маникир 2019.

Комбиновани маникир: шта је то?

Комбиновани маникир има неколико предности.При његовом извођењу могу се користити одређене технике, које се у појединачним случајевима бирају појединачно.Генерално, следећи типови маникира се користе за негу руку и ноктију:

 • Европски;
 • СПА - маникир;
 • јапански;
 • Бразилски;
 • Хардвер;
 • Цлассиц.

Комбинација различитих типова маникира значајно ће побољшати резултат, као и креирати индивидуални програм за његу руку.

Европски маникир елиминише могућност употребе било ког металног алата.Специјално уље и дрвени наранџасти штап користе се за уклањање кутикуле.Овај тип је погодан за маникир код куће.
Овај поглед укључује купке, пилинг, облоге за тијело и друге поступке његе прије него што се направи гел за нокте.
Изводи се уз употребу специјалне терапеутске козметике за рестаурацију и његу плоче нокта.
Изводи се уз помоћ козметичке композиције за негу коже и заноктица, једнократних рукавица и штапића.Искључује употребу прибора за металне нокте.
Изводи се помоћу специјалних алата.
Са овом врстом маникира, заноктица се одсече пинцетом или уклони помоћу других металних маникирних прибора.
Комбиновани маникир
Комбиновани маникир укључује комбиновање процедура одређеног маникира.

Технике комбиновања

Најпопуларнија комбинација: класична са европском (ивица и необрезана).Шема рада је следећа:

 • Помоћу наранџастог штапића пажљиво уклоните омекшану кутикулу.
 • Подесите облик ноктију.
 • Нанесите нокте лаком за гел или обичним лаком.

Комбинована маникура: фотографија корак по корак

Други метод је погодан за женеод 30 година.Укључује класични и СПА маникир.Њега руку се врши помоћу омотача, хранљивих маски, парафина.Кутица, као у првој изведби, се уклања палицом и обрађује посебним алатом за њенуублажавање. Кожа се уклања ватом. Користећи датотеку за нокте, нокти добивају одговарајући облик.

Други метод комбиниране неге нокти

Комбинација боја

\ т

Правилним комбиновањем боја можете добити занимљив и победнички ефекат. 2019. године, фан-француски ће бити популаран. Изгледа занимљиво, светло и живахно. Када га направите, врхови ноктију су обојени у свијетле, контрастне боје.

Фотографије комбиноване јакне

Ако желите нешто храбро и екстравагантно, можете покушати комбинирати контрастне нијансе. Могу се користити за вишебојно или двобојно бојење ноктију. Мајстори сервиса за нокте препоручују да изаберете нијансе различитих боја, али једну тоналност.

Комбинациа на цветове може да бъде монокромно. Ова техника се најчешће користи за стварање омбре. Ако одаберете акроматски дизајн, можете добити креативни резултат. То подразумева употребу белих или црних боја. Комбинације изгледају сјајно када користите ружичасте, плаве, црвене и нијансе боје на млечној, бресковој, црној или сивој подлози. Да би се у исто време створила хармонија и светли контраст, помоћи ће гел-лакови у три боје. За успјешну комбинацију прикладне плаве, наранчасте, жуте нијансе.

Класична комбинована маникура

\ т

За почетнике, класична комбинована маникураИзгледа компликовано, јер захтева практичне вештине и пуно слободног времена. Да бисте добили жељени резултат, прво се морате упознати са видео лекцијама.

Техника има више предности него мане. Прво, омогућава да се добије идеалан резултат, а друго, припрема нокте за накнадну примену гел-лац-а. У класичном комбинованом маникиру, сва мртва кожа је потпуно уклоњена. Погодан за дуге и кратке нокте.

Видео лекција о комбинованом маникиру

Модна комбинована маникура 2019

На врхунцу популарности остаје комбиновани маникир са гел-полирањем. Популарност је резултат чињенице да се гел за полирање наноси око 3-4 недеље и може имати било какву нијансу. Фотографије можете погледати у наставку. Заправо са модне тачке гледишта, коришћење различитих чипова у модном маникиру. На пример, на фотографији комбинованог маникира, може се видети да се може допунити геометријским обрасцима, шаблонима, итд.

Комбинирајући лив и акрилни песак

Сликање „Слатки цвет“ и градијент пијеска

Руб с волуметрическим дизајном

Сликање и "разбијено стакло"

Чернаа комбинациа с монограмом на нокте

Пицтуре тогетхер витх рхинестонес

Омбре анд Рхинестонес