Монограми на ноктима: предивни дизајни (фото по корак)

Један од најпопуларнијих и најлепших цртежа у дизајну ноктију може се назвати монограм.Али нису сви мајстори почетници у стању да их нацртају.Овај преглед је само за оне који желе да науче како да цртају ове лепе декоративне елементе.Садржи корак-по-корак лекције са фотографијама и видео записима, мапе обуке и фотографије са дизајнерским идејама.

Монограми на ноктима се ретко виде у свом чистом облику, овај узорак је комбинован са различитим техникама маникуре, као и са додацима за нокте.Резултат је веома лепа комбинована маникура.

Съдържание :

  • |
  • Шеме и картице за обуку;
  • Како нацртати монограме на ноктима: фотографија корак по корак;
  • Видео мајсторски разред о маникиру за почетнике;
  • Идеје за маникир.

Монограми на ноктима: карактеристике дизајна

Да бисте сазнали како нацртати лијепе монограме на ноктима, прије свега морате залихе потребних алата и материјала: четке за маникир, гел или гел лак,савети за тренинг, шаблоне и картице за обуку.

  • Четкица за монограме на ноктима

За цртање малих цртежа на ексерима, укључујући монограме, користитечетке са танким кратким дремом.Добре критике на интернету могу се наћи о четкици ИнГарден, Глобал Наил, као и неким четкама са Алиекпресс, на пример, МАКАРТТ, БКАН, Моња, КАСАКО и др. Али колико год да је добар четкица, многи занатлије режу своје “четке””Да би коса била што тања.Четка је одсечена у подножју у кругу, један по један.хаирсЗа дуге коврче боље користити четкицу с дугом косом.

  • Гел-боја

Неки мајстори успевају да нацртају монограм на ноктима са уобичајеним гел-лаком дебеле текстуреали је много прикладније користити производе који су посебно дизајнирани за то, наиме гел-боја или гел-паста.Боје гела хвале Е.ми, НеоНаил, ИнГарден, УНО, Наил Пассион, Маранда, Патриса нокти, итд.Интернет има много лекција за фотографије, које говоре како цртати монограме на ноктима за почетнике.Неискусним мајсторима је прилично тешко да прикажу ове прелепе шаре и коврче, препоручљиво је да унапред размислите о композицији, нацртајте је на шаблону, а тек онда на ноктима.За тренинг користите специјалне картице за обуку.

Фото: тренинг картице за сликање монограмских чавала

Монограми се углавном састоје од коврџа и зареза распоређених у различитим правцима.Након савладавања основних елемената, можете направити било који дизајн ноктију.

Први коракса обуком није цртање на ноктима, већ на картици за обуку или лист папира.Сваки елемент је израђен 50 - 80 пута.Веома почетници могу првих 10 пута радити са оловком, а затим четком.На слици испод налази се неколико примјера картица за обуку са једноставним елементима и схемама монограма.

Такве карте за цртање ноктију могу се бесплатно купити или преузети на интернету.

Боље за почетакразрадите најједноставније елементе, а затим пређите на сложеније "краљевске" монограме.

Како цртати монограме на ноктима: фотографија корак по корак

Друга фазаучења уметности цртања монограма на ноктима -Типс траининг.Унапријед морате купити савјете и покушати ријешити неколико једноставних украса.За почетак, научите цртати најједноставније монограме на ноктима, а тек онда наставите до сложених украса и цртежа.Испод је неколико опција за корак-по-корак лекције за фотографије на украсу ноктију са једноставним, али лепим цртежима од Ксеније Крупина.

Важно правило!Да би се избегло да гел-боја пузи по површини, препоручује се да се уклони лепљиви слој из гела.

Фотографија лекција број 1: Монограм на ноктима за почетнике корак по корак

Узорак се може поставити на нокат на различите начине: попунити целу површину нокта са њима, нацртати дијагонално, у једном углу,на супротним ивицама нокта, у средини у облику вертикалне траке, итд.

Фотографије готовог снимка са монограмима

Гел-боја је типизованана четкицу ставите тачку на почетку монограма, а затим је лагано истегните у круг или надоле.Не морате превише да притискате четкицу.Одсеците четкицу од нокта такође треба да буде глатка.

Във възможност на другиот корак, линија се дуплира.

Потом се исти елемент огледа.

Слика је попуњена дијагонално.

Да би монограм био још отворенији, врхови капи се лагано растежу .

Ако не можете брзо цртати, а боја се шири током процеса извлачења, можете направити средње сушење.

ВИДЕО ЛЕССОН: ЕАСИ ВАНТС

Фотографија лекција број 2: Сликање ноктију "Монограм" корак по корак

Други дизајн подразумева постављање слике у угао нокта. Да би се узорку додала додатна запремина, може се пре сушења посути песком или акрилним прахом. Сада је постало модерно користити транспарентан светлуцави прах, даје веома леп сјај.

Фотографии с готовој рисок

Прво, образци се разделават в истата смер.

Тада морате мало да се повучете и почнете да цртате елементе у супротном смеру.

Ако је потребно, у процесу цртања малих елемената или капљица могу се додати празни простори.

Възможността да се извлечат мало, что възможно да изтъпне възможност.

Фото-лекција број 3: Монограм гел наил

Следећи дизајн подразумева локацију шаре на једној страни плоче нокта. Ако немате гел-боју у свом арсеналу, онда можете користити гел-лак само у густој конзистенцији. Да бисте додали волумен, можете нацртати све елементе два пута.

Фотографии из готових дизајна "Монограм на нокте гел-лака"

Цртање почиње од центра до ивица.

Прво наполните с една страна, а следните. Симетрија није потребна.

Као иу претходним орнаментима, благо се протежу ивице капљица.

Користите ове основне лекције за цртање монограма на ноктима за тренинг, а затим поново осмислите своје јединствене обрасце.

Радионица за видео маникир са срчаним монограмима за почетнике

Идеје за дизајн ноктију са монограмима

Ажурни цртежи се користе за креирање дизајна вјенчања, за извођење зимског и новогодишњег маникира у облику замрзнутог прозора, као и за украшавање ноктију за неке посебне случајеве. Један од најпопуларнијих дизајна у последње време је монохроматски маникир са монограмима посутим транспарентним или обојеним прахом који се уклапа у гел за полирање. Овај маникир се може користити као свакодневна. Честице са монограмима често се могу наћи у саставу комбинованог маникира. Овај цртеж је комбинован са трљањем, рхинестонесима, ромбовима и разбијеним стаклом, камифубукима и другим декоративним елементима. Крећемо дизајном једноставним и лепим цртежима, погледајте мали избор свежих фотографија.

Миррор монограмс он тхе наилс162]