Наил десигн. Тренд за огледало пигмента

Са само измишљотинама, дизајнери нас не изненаде, а њихови трикови се не односе само на гардеробу, већ и на маникир. Данас се пигмент зрцала враћа у тренд.

Женски мариголди уређени на овај начин изгледају веома елегантно, а такав маникир не захтијева велике трошкове или професионалне вјештине. То је мала вештина - и ваше канџе ће постати завист свих жена.

Цонтент:

 • Како направити маникир са огледалом?
 • Како се наноси пигмент?
 • Кратак преглед трења пигмената

Како направити маникир са огледалом?

Да бисте добили модеран маникир за огледало, користите следеће методе:

 • Директно сам пигмент, који се лако може наћи у специјализованим продавницама.
 • Фолија нанесена на нокатну плочу помоћу технике назване Флесх Наил Арт.
 • Лакови специјално развијени за такве маникире од стране произвођача.
 • Самолепљиви филм.
 • Металне плоче. У ствари, исти лажни нокти.

Нису све горе наведене методе једноставне за имплементацију. Дакле, када радите са фолијом ће бити потребна огромна прецизност и упорност, а самолепљиви филм ће полетети у прилично пени. Да, и лакови нису у стању да пруже уједначен ефекат огледала, а само професионални мајстор може да рукује плочама изнад главе. Али пигмент се наноси једноставно, а изгледа да независно направљен дизајн није лошији од салона.

Како применити пигмент?

Почетак радаса огледалом, одмах приметите лакоћу његове примене.Истина, прво, плоча за нокте треба бити добро припремљена.Прво уклоните стари лак, ослободите се повијене кутикуле, пажљиво одложите врхове и полирајте површину нокта.

Онда почиње главна фаза: пажљиво нанесите базу, пустите да се добро осуши, а затим наставите са наношењем основног лака.Изаберите било који тон, али запамтите: што мање количине пигмента примењујете, то је боја коју сте изабрали више засенчена.Али, да бисте добили савршени пигмент огледала, боље је да одаберете базу тачно црне боје.

Затим се преко главног лака наноси зрцални пигмент, а то се може урадити четком, малим апликатором, па чак и прстом.Да бисте га боље ухватили лаком, препоручује се да га утрљате точкастим покретима.Када је површина нокта у потпуности напуњена пигментом, довољно је четком очистити преосталу количину.Остаје само да се покрије фиксатор ноктију и храбро оде на састанак са запањеним пријатељицама.

Ако не волите маникир код куће или из неког разлога не успијете сами направити огледало, покушајте отићи у салон и видјети како мајстори изводе маникир.Тако можете направити прекрасан маникир и педикир у центру Санкт Петербурга и научити из властитог примјера суптилности технике наношења огледала.

Преглед трења пигмената

Сада готово сваки самоуправни бренд који производи гел лакове има трљање пигмената у колекцији. Размотрите неколико популарних опција:

 • ЛИАНАИЛ . Овај бренд има читаву колекцију пигмената ВОВ Пигментс, који се састоји од 24 прекрасне нијансе: "хром", двобојне са свјетлуцавим, трепераве, тробојне "максималне интензитета". Сви пигменти су доброг квалитета. Не губите сјај након преклапања. За квалитетно цртање у колекцији постоји посебан транспарентни премаз за пигмент.
 • ЕМИ . Збирка има различите пигменте: густе, прозирне, са камелеонским ефектом и неоном. Пигменти са ефектом камелеона дају изражен ефекат огледала.
 • Ел Цоразон . Колекцију представља девет нијанси: злато, смарагд, богато плаво, ружичасто, тамноцрвено, бронзано, платинасто, бисерно. Пигмент као резултат примене даје благи ефекат седре.
 • МАСУРА . Пигмент се продаје у комплету са специјалном црном подлогом, што је погодно приликом израде маникира. Међутим, нема потребе да чекате од овог сјајног сјајног зрцала. Након преклапања са врхом, на ноктима се ствара "хром" ефекат.
 • ЦАННИ . Лепо трљање, са израженим ефектом "Нортхерн Лигхтс".