Тренди Блацк Наил Десигн

Црна боја готово увијек изгледа елегантно и респектабилно. Слажем се да је црно одело или црна хаљина вин-вин разноврсна опција за одећу која одговара свима. Готово исто се може рећи и за црни маникир. Црни гел за полирање може се назвати основним, погодним за сваку слику, пригоду и стил. Прикладан је чак и као свакодневни маникир, ако говоримо о јакни. У маникиру, најважније је одабрати прави дизајн црних ноктију. У овом прегледу, погледаћемо најновије иновације у дизајну ноктију у црној верзији.

Цонтент :

  • Црни дизајн ноктију са цракуелуре фолијом;
  • Мат црни нокти;
  • Црни и златни маникир;
  • Бела и црна геометрија;
  • Црни дизајн са цвећем испод витраја;
  • Црна са каменчићима.

Црни дизајн ноктију са цракуелуре фолијом

Ако желите да изведете предиван вечерњи маникир, али немате довољно времена да нацртате монограме или неки компликовани декор, онда обратите пажњу на једноставну технику кракелуре са фолијом. Нокти са замрзнутим кракелуреом изгледају веома импресивно и потребно вам је врло мало времена да то урадите. Покријте нокте црним гелом за полирање гела, а на врху љепљивог слоја испишите фолију за лијевање у облику каотичних црно-бијелих или вишебојних отисака. Даље, све ово сјаје преклапа мат површину и додатно посипати искрицама. Овај црни дизајн ноктију је заиста драматичан.

Мат црни нокти

\ т

Наставак темемат дизајн. На црној, можете створити различите комбинације рхинестонес, цамоуфиа, разбијеног стакла, витраж прозор и тродимензионални сликарство. Сада је тренд комбиновани маникир који укључује све модерне технике дизајна ноктију. У моди и мат монокроматској површини са прахом и тродимензионалним дизајном са 3Д накитом и кристалима пиксела, и још много тога. Испод је избор фотографија са најновијом црном маником у мат завршној обради.

Црни и златни маникир

\ т

Приликом израде црног и златног дизајна ноктију, обично се користе глиттер, фолија, микрогранице, трљање или прах. Сада у моди постоје стилови као што су берба, геометрија и минимализам. Ваш лак за нокте за црне нокте ће изгледати модерно, чак и ако у средишту нокта држите танке вертикалне златне пруге. Да бисте створили модеран геометријски дизајн са танким линијама, најбоље је користити специјалну четку за облагање.

И у тренду је обим злата на ноктима. За ову технику, потребна вам је специјална гел-боја са довољним лепљивим слојем и фолијом за ливење.

Бела-црна геометрија

Да бисте направили црно-бели дизајн ноктију са „геометријском“ штампом, најбоље је користити плочу за жигосање. Помоћу њих пажљиво ћете пребацити цртеж, линије ће бити јасне и равномерне. Многи мајстори почетници у првим узорцима имају потешкоћа у преношењу узорка. Може бити неколико разлога: рука једноставно није пуна или је употреба лошег квалитета, неудобнаматеријала.Боље је не користити конвенционални гел за полирање за технику штанцања, него ће бити исправније купити посебан гел (има различиту конзистенцију, не шири се и не поставља брзо).Печат је боље узети средње тврдоће,Веома тежак је неприкладан за заптивање ивица, а мекана мрља узорак.Добро је за кућне марке Ел Цоразон и Конад.

црни дизајн са цвећем испод витража

) Све чешће на фотографији са примерима радова мајстора за нокте можете видети невероватне цвеће направљене на необичан начин.Постоје две технике цртања сличног дизајна.У првој техници, цветови се извлаче на влажном гел-полирању, а затим, након полимеризације, преклапају се са полупрозирним гелом за обојено стакло.Друга техника укључује цртање слике акрилном или гел бојом (најчешће белом) и накнадним преклапањем са обојеним стаклом.Цртеж је невероватно леп и окружен.

Црно са каменчићима

Па, где да идемо без наших омиљених каменчића!Сада у тренд волумен инлаи у облику племенитих производа.Да бисте направили такав дизајн, биће вам потребан сет кристала различитих пречника и микрофилмова или бујона: транспарентни, црни, златни или сребрни (ретко се користе у боји).Да не би погрешили у дизајну, боље је прво скицирати готове уметке на папир.