Оријентални маникир је деликатна ствар! 60 фотографија са идејама за дизајн ноктију

Ако желите да направите неконвенционалан и ефикасан дизајн ноктију, ондаоријентални маникирје оно што вам је потребно! Међутим, боље је да се овом типу маникира повери добар талентовани мајстор Техника његове имплементације је прилично компликована. Међутим, вреди напоменути да савремена индустрија лепоте нуди богат алат за експресну маникир, а то увелико олакшава рад мајстора за наил арт. Али вратимо се источној теми. Заманикир оријенталног стилаима своје јединствене особине које га разликују од других.

Карактеристике оријенталног маникира

Традиционалниоријентални маникиродликује се луксузом и богатством, тамно богатим нијансама са преливом злата или рефлексијама драгог камења. Сва оригиналност, оригиналност и љепота Истока изражавају се у украсима који краси нокте. У зависности од датог предмета, обрасци се такође разликују:

 • Арапски маникир- природни цветни украси, коврче;
 • Индијски маникир- цртежи направљени од кане, перја паунова, паислеи или тзв. Индијских краставаца.

Класичне боје оријенталног маникира: богата тамноцрвена, смарагдна, тамно плава, беж, топла цигла, дубоко наранџаста и гримизна. Иако све зависи од ваше маште и вештине, не постоје строга ограничења у употреби других нијанси. Да би се створио истинскиоријентални маникир , можда ће вам требати перле, велике оштрице и златне акрилне боје. АкоГоворимо о дизајну ноктијуманикиру у арапском стилу , онда га карактерише одсуство правих линија, супротно оратности и замршености узорака.Равне линије су могуће у облику имитације на ноктима мозаика, једног од добро утврђених оријенталних декоративних елемената.Иначе, за мозаик је сада продато много прибора, као што је шкољка, која се може сломити, дијаманти или фолија за "разбијено стакло".Све ово сјајно прекријте лаком од витраја, који ће маникиру дати јединствену дубину и луксуз.Дизајн у облику мозаика погодан је чак и за маникир за кратке нокте.

Арапски стил у маникури

Карактеристике индијског стила у савременом маникиру

Технике извођења маникира уОријентални стил

 • таблице за жигосање и налепнице

Ако сте још увијек нови у наил арту, онда креирајтеоријентални маникир ] можете користити специјалне наљепнице или плоче за штанцање.Ови једноставни алати ће вам олакшати рад и спасити вас од грешака.

Коришћење плоча за жигосање

 • декор са куглицама и каменчићима

Да би сеоријентални маникиручинио занимљивијим и обимнијим, замршени обрасци на ноктима могу бити постављени са финим куглицама или каменчићима.

Израда ноктију са кристалима и куглицама

 • маникура са перјем
 • 49]

  Захваљујући лакоћи извршења, ова техника је постала веома популарна.Изгледа овако Модни маникир је природан и рафиниран.Да би се створио, користе се паунова пера, која су запечатена на ноктима између слојева прозирног гела.

  Маникирни гел лак с природним перјем

  • Маникир

  Најмање мукотрпан и дуготрајан тип маникира.Мајстор ручно користи лак или акрилне боје дословно црта шаблоне на ноктима.Овакав рад вреди много и изгледа као право ремек дело.

  Уметнички маникир са мехенди и употреба прибора

  Оријентални маникир: фотографије са украсима

  Оријентални орнаменти се састоје од чврсто испреплетених стабљика цвијећа и спирала, рјеђе су обрасци геометријских фигура, као што су ромбови и трокути.Искусни мајстори често комбинују геометријске и природне украсе.Не постоје строги канони, напротив, добродошла је јединственост и оригиналност дизајна.

  )

  104)