Црно-бели маникир: колекција идеја (фото)

Црно-бели- класична комбинација боја која у сваком тренутку изгледа елегантно. Овде и код маникира, ова комбинација нијанси је уобичајена. Модерни материјали и технике маникуре омогућују вам да створите невероватна уметничка дела на вашим ноктима.

Црно-бели маникир је одличан избор за допуну вечерње хаљине. У зависности од жељеног укупног стила и слике одређује се схема боја у маникиру, односно превласт црне или беле.

Цонтент:

  • Класични маникир у БиХ;
  • Гел лак за маникир;
  • Опције за маникир за кратке нокте у црној и белој боји;
  • Збирка фотографија са идејама маникира;

Чини се да можете створити јединствено и необично користећи само двије боје. Али збиркафотографијеса идејама црно-белог маникира јасно показује да је главна ствар у дизајну ноктију ваша машта и способност импровизације. Прво морате одабрати основну нијансу и направити једну од опција: бијели маникир с црним узорком или црни маникир с бијелим узорком. Први дизајн је више лежеран, други више до вечери.

Варијанта белог маникира с црним узорком

Верзија црног маникира са белим узорком

Црно-бели маникир изгледа елегантније у комбинацији са монофоном. Иако много зависи од избора узорка и главне боје ноктију (опет, црна или бела). Ако желите да направите вечерњи маникир, ондаПоред тога, можете користити елементе за украшавање чавала, као што су бисери, микро-перле, златне траке или фолије, итд.зове се француски.Овај тип црно-бијелог дизајна ноктију изгледа добро у традиционалном дизајну као бијели нокти, црни рубови и обрнуто, када су нокти прекривени црним гелом за полирање, а линија осмијеха је нацртана у бијелој боји.Са маникиром за месец, иста прича, иако је недавно граница између црног и белог била даље подељена негативним простором.

  • ФРЕНК
  • 35) ЛУНАР

Трендови црно-белог маникира са гел-лаком

тренд од прошле године и очигледно неће одустати од својих позиција.У наил арт-у, ова комбинација боја је популарна као иу одећи.У моди равне линије и геометрија, дизајн са оригами обрасцима, нови долазећи дизајн тачака, као и дизајн ноктију у арт децо стилу.Вечерња верзија црних и белих ноктију може бити украшена каменчићима и каменчићима, као и прашкастим прахом.Међу новим дизајном ноктију може се разликовати смјер маникуре с имитацијом природних текстура, као што су мрамор, дрво, драгоцјено и полудраго камење.Мраморни црно-бели маникир је тражен, погодан и за кратке нокте, као и футуристички дијамантдизајн са лакираним гелом и фолијом.Као свјежа идеја црно-бијелог дизајна, можете користити комбинацију гел-лака и разних метализираних пигмената, као и сада популарних дијаманата и камифубуки кругова.

Варијације црно-белих маникура за кратке нокте

Девојке са кратким ноктима често мисле да већина дизајна није погодна за њих, а њихов избор боја је ограничен на голе нијансе.Али то није увек случај.Узмите, на пример, мермерни дизајн.Иде свима и изгледа одлично чак и на кратким ноктима.Можете изабрати и неки једноставан узорак са великим елементима или модерним уградњом ноктију.Црно-бели маникир за кратке нокте може се извести и фенг схуи техникама када се пар ноктију истиче.

Маникур в черном и белих с етическими взорами

Маникур в белом и черном с минималистичким образом ]

Збирка фотографија црно-бијеле маникуре

Инспирирајте се одабиром фотографија с варијацијама идеја за црно-бијели дизајн ноктију и креирајте своја ремек-дјела!Користите разноврсну декорацију и маникир у црно-белој боји неће вам изгледати досадно, али ће увек изгледати елегантно, свеже и релевантно.

)
  • ЦРНА И БИЈЕЛА МАНИКУРА СА ГЕЛОВИМА ЗА БОЈЕ

Дизајн можете разводнити и употребом треће боје и користити црни, ружичасти и бијели гел за полирање.Сада и релевантне зелене и плаве нијансе.

Маникир с црним, бијелим и црвеним гелом за полирање

Маникир са црном, бијелом иружичасти гел за полирање

Маникир са црним, белим и беж гел лаком

Маникир са црним, белим и сивим гелом-лаком

Такође погледајте чланак о другим модерним маникирним бојама.