Кефир-цурд дијета: експресно мршављење за 3 дана

Цонтент:

  • Кефир-сирна дијета: ефикасна за губитак тежине
  • Кефир дијета: мени
  • Кефир-дијетна дијета: за и против
  • Кефир дијета: контраиндикације
Многе девојке желе брзо и ефикасно да изгубе тежину, али не могу сви. Поставља се питање, зашто? Стручњаци инсистирају да је сваком организму потребна индивидуална дијета. Али недавно је кефир-скута дијета постала популарна. Већина оних који су већ покушали, тврде да је она ефикасна.

Дизајниран за оне који желе брзо да изгубе тежину. Постоји неколико начина исхране: 7 дана, 3 дана. Свака од њих има за циљ да обезбеди да тело добије потребну дозу калцијума, која је потребна да се убрза метаболизам тела. После такве исхране, чак и нормална исхрана са мало калорија ће бити много ефикаснија него пре.

Кефир-цурд дијета: ефикасност за губитак тежине

Дијета кефир-скута је једна од сорти моно дијета. Не утиче негативно на здравље. Без обзира колико дана седите на њему, 3 или 7, ефекат ће и даље бити добар. У већој мери, исхрана утиче на стомак. Пошто је кефир у стању да очисти црева, желудац из тога неће бити испупчен и постати равнији. Сви резултати су различити, али они су најмање 3-5 кг недељно.

Кефир Диет: Мени

Мени кефир дијета за губитак тежинеје једноставан, јер се састоји од само два састојка. Главна стварда нећете морати да трошите време на кување, јер се храна може купити у било којој продавници.

Мену кефир-скутка диета за 3 дни

  • Доручак укључује 60 гр.ниско-масни свјежи сир и чаша кефира.
  • Други доручак исти производи иу истим количинама.
  • 100 грама се једе за ручак.сир.Ни у ком случају не треба додавати шећер или сол.1.5 чаше кефира су пијани.
  • Чај и вечера одговарају доручка.

Иста храна мора се јести у року од три дана.На дан када треба да направите 5 оброка.Не смемо заборавити на употребу течности - воде, зеленог чаја.

Изборник кефирско-слане дијете за 7 дана (седмица)

Прехрана кефир-крављег сира, за разлику од тродневне дијете, не подразумева одвајање оброка.На дан када треба узети 500 грама.сир и 1,5 литара кефира.Састојци морају бити подељени у 5 порција.И пре спавања треба да попијеш један кефир.Као у првом случају, не можете додати шећер или со.
Као резултат такве исхране, можете се ријешити 7-9 кг.

Кефир-сирова дијета: за и против

Прехрана са кефир-скутом има многе предности, од којих је најважнија њихова ефикасност.У кратком времену можете се ослободити вишка килограма.

Дијета је хитна опција за губитак тежине прије предстојећих активности.И што је најважније, свако може да издржи такву исхрану, пошто је исхрана хранљива.Међутим, ово је једна од варијанти моно дијета, што значи да има и недостатке.

Неуравнотежена исхрана не може датитело треба неопходне хранљиве материје, тако да може доћи до слома, осећаја лошег здравља.Стога, ако сте спремни за тако тешку дијету, а што је најважније за вас је ваша фигура, онда наравно требате пробати!

Сир-кефир-дијета: контраиндикације

Као што је горе поменуто, дијета са кефирном групом не обезбеђује организму хранљиве материје у потребној количини.Отуда слабост, напади глади.Као и свака друга дијета са протеинима, то доводи до губитка течности у телу.

Не препоручује се употреба такве хране код људи са високом киселошћу, као и са гастроинтестиналним болестима.Оштећење бубрега је још једна контраиндикација.Пошто ће сав главни терет пасти на њих.

Али, ипак, за мршављење је добра дијета.Чак и поред својих недостатака, сви прегледи су позитивни.

Пре него што седнете на њега, препоручује се да се консултујете са нутриционистом.Пошто је могуће да тело не носи ове производе.