Кефир-репа дијета: мени за мршављење

Садржај:

 • Кефир-репа дијета: дјелотворна за мршављење
 • Кефир-репа дијета: мени
 • Кефир-репа дијета: про и цонс
 • Кефир-репа дијета: контраиндикације
Пре него што кренете на дијету, објективно процените шта желите да постигнете, и што је најважније, зашто вам је потребна.Мислите ли да ће губитак прекомјерне тежине, осјећај самопоуздања бити више?Ово је исправна инсталација.Свака дијета би требала бити особна ствар за свакога.Чак и они који пате од гојазности треба да почну сами да брину о свом здрављу.Постоји много различитих врста исхране, од којих се свака заснива на специфичним производима.Популарна је дијета кефир-репе (једна од сорти кефир дијета.

Најинтелигентнији мени за мршављење је импровизација корисним производима.Комбинујући све повољне особине састојака, можете постићи добар резултат, а да притом не улажете много напора.Здрава храна за кефир је живописан пример.У овом случају, плус плус, на крају ће дати жељени минус.

Ова ефикаснадијета кефираје најједноставнија и најекономичнија.Уосталом, не постоји ништа лакше од коришћења познатих производа из вашег детињства.Међутим, резултати понекад често превазилазе сва очекивања.

Кефир-репа дијета: дјелотворност за губљење тежине

Свакако ће сви моћи да одговоре на питање да ли је дијета од кефирне репе ефективна.Да бисте то урадили, морате да знате да ли сте алергични на репу, да ли ће ваша цријева издржати такве производетоком недеље. Ако су ти предмети у реду, онда можете сигурно сједити на њему. Као резултат тога, за тједан дана можете се ријешити додатних 5-8 кг. Ово је добар резултат, посебно за оне којима је потребно да у кратком времену изгубе пар килограма.

Кефир-репа дијета: мени

Дијета је сиромашна и свима се неће свидјети. За многе, чини се не само не укусним, већ и непријатним. Али на шта само ти нећеш ићи да имаш предивну фигуру.

Кефир-репа диет: мену фор 3 даис

Кефир-репа дијета за 3 дана, укључује монотони мени. На дан када је потребно јести 1 кг репе и попити 1,5 литара кефира. Поврће се може мешати са кефиром у блендеру или јести одвојено. Три дана такве моћи, можете се ријешити 3 килограма вишка. Али ни у једном случају таква дијета не би требала бити продужена, јер то може бити испуњено организмом.

Кефир-репа диет: мену фор 7 даис

 • Доручак - двије кухане репе, једна чаша кефира.
 • Ручак - супа од репе. Со се може посути, али на врх ножа. Нема зачина за употребу.
 • Вечера - салата од шећерне репе, можете попунити доста уља, не додавати со. Једна чаша кефира.
 • Пре спавања, само пиј кефир.

Излаз из исхране треба да буде постепен, не можете драматично додати мени менију старих производа.

Кефир-репа дијета: про и контра

Сви сигурно знају о ефективним својствима кефира и репе. Предности исхране укључују чињеницу да је доступна.све Неће бити проблема са цревима. Међутим, не заборавите да таква храна не даје телу праву количину витамина и хранљивих материја. Могуће је појављивање непријатних симптома, слабости.

Кефир-репа дијета: контраиндикације

Пре него што се развије недељни мени за дијету, пажљиво прочитајте контраиндикације:

 • Повећана киселост.
 • Честа појава жгаравице.
 • Дијабетес.
 • Камен у бубрегу.

Прехрана кефир-репе, у присуству таквих болести, може се користити само након одобрења лекара.

Укратко, можемо рећи да има још много предности. Али, као и све остало, треба се опрезно обратити здрављу. Препоручује се да се почне са тродневном исхраном, а ако ниједан организам није показао никакву негативну реакцију, можете користити седмодневни режим.

Прегледи људи који се тичу исхране су изузетно позитивни, што значи да је заиста ефикасан.