Кефир-хељда дијета: јеловник за 3 дана и 7 дана!

Ова симбиоза дијета кефира и дијета хељде, судећи по бројним прегледима, је веома ефикасна за губљење тежине.Дијета кефир-хељда спада у категорију експресних дијета и омогућава вам да брзо изгубите на тежини на максималном могућем броју килограма.Храна од хељде-кефира је дизајнирана за 3 дана или 7 дана.У зависности од ваше воље и жељеног резултата, можете одабрати било који од предложених.Мени, можемо рећи исто, разликује се само по броју дана поста (3 или 7).За девојке које не могу да седе на монодиетима постоји напреднија верзија менијао ефикасној дијети кефира .

Съдържание:

  • Предности и мани прехране кефир-хељда
  • Храна од кефира: контраиндикације
  • Храна од кефирамену

За и против прехране кефир-хељда

Од очигледних предности ове дијете, можете одабрати брз ефекат и чишћење тела.Храна од кефира се састоји од два производа који су веома корисни за наше тело.Главна ствар коју треба знати када се зауставља и не седи на кефир-хељдиној дијети за месец дана.

Култура житарица (хељда), која је део дијетног менија, богата је витаминима и елементима у траговима неопходним за наше тело, и што је најважније, садржи корисна влакна.Кувана каша од хељде садржи око 300-330 калорија, што је довољно да се задовољи глад и да се не удебља.

Друга компонента прехране је кефир.Такође помаже у чишћењу тела побољшањем перформанси.гастроинтестиналног тракта, а то је веома важно у борби против гојазности. На крају крајева, сви знају да се регрутују килограми због неправилне исхране и спорог метаболизма. Дијета кефир-хељда је добра јер нормализује микрофлору у цријевима и чини наш пробавни систем радом.

Који су недостаци дијете од хељде-кефира? Наравно, рационалност исхране. Иако су производи који сачињавају дијетални мени несумњиво корисни, али нису довољни да тело добије све супстанце и калорије које су му потребне. Заправо, седећи на брзој дијети, гладујете. За разлику од уравнотежене исхране, резултат, наиме, изгубљени килограми, може се брзо вратити ако се не придржавате правилног система исхране након завршетка дијете. Дијета кефир-хељда такође има много ограничења и контраиндикација.

Храна од хељде-кефира: контраиндикације

Пре него што изаберете дијету (посебно хељдину-кефир), потребно је консултовати дијететичара. Дијета је строго контраиндикована за адолесценте и старије особе, труднице и дојиље, као и особе које пате од озбиљних обољења унутрашњих органа. Максимални период исхране кефир-хељда је седам дана (не више)!

Кефир-хељина дијета: одличан резултат

У зависности од почетног стања тела и ваше тежине, резултат исхране кефирске хељде може бити различит за сваку особу. Ако нисте лењи и строго се придржавајте менија, онда за 3 дана можете бацити око 3 кг, и7 дана до 6 кг.

Дијета са хељдином кефиром: мени

Ако желите да постигнете максимални резултат, онда доручак, ручак и вечера од 3 или 7 дана треба укључивати само хељдину кашу и кефир самали садржај масти.И обратите пажњу на какав јогурт добијате у продавници.Мора бити без воћног пуњења и природног шећера, који се чува највише седам дана.

Друга верзија кефирско-хељиног дијетног менија је напреднија, али ћете спорије губити на тежини.

Мени продужене дневне дијете хељде-кефира

  • Доручак- хељда каша кухана у води, кувано јаје, кафа или чај без шећера.
  • Други доручак- чаша или две чаше кефира и једна зелена јабука.
  • Ручак- Салата са свежим поврћем са купусом "Витамин", хељда каша са једном куваном или пареном пилећом дојком, шољица зеленог чаја.
  • Чај- чаша кефира и зелена јабука.
  • Вечера- кефир и хељда.

Овај јеловник кефирске кефирске дијете хељде се дуплира сваки дан (једна седмица).Након тога се други производи постепено уносе у исхрану.Осим тога, сваки дан је потребно попити 1,5-2 литре воде за пиће без плина.

Брзо и лако мршављење!